Regija
BIZARNA NESREĆA U NAŠICAMA

Alkoholiziran i bez položenog vozačkog
zabio se autom u izlog zlatarnice!
Objavljeno 24. prosinca, 2013.

NAŠICE - Dvadesetrogodišnji mladić iz Đurđenovca tijekom noći uletio je automobilom u izlog zlatarnice na Trgu dr. Franje Tuđmana u Našicama. Prema prvim informacijama, mladić je osobnim automobilom koji je bio parkiran ispred zlatarnice u središtu grada unatrag krenuo na prometnicu, no u jednom se trenutku zbog nepoznatih razloga naglo vratio na parkiralište i nogostup te se prednjim dijelom automobila zabio u izlog. Neopreznom vožnjom razbio je drvenu stolariju i stakla na izlogu te uništio manju količinu srebrnog nakita. Neoprezni mladić iz prometne nesreće je izišao bez posljedica. Srećom, nitko od prolaznika nije ozlijeđen. Mladić je vozio automobil prijatelja, a za upravljačem je bio u alkoholiziranom stanju i bez položenog vozačkog ispita.

- Vozač je upravljao autmobilom prije prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola. Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje nakon čega će se utvrditi točan uzrok prometne nesreće i vidjet će se koje će se prekršajne mjere poduzeti - rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske Dario Premec.

Vlasnicu zlatarnice, 43-godišnju Blaženku Kumerovac neugodna vijest zatekla je na spavanju.

- Mene i supruga probudio je alarm i kada smo došli, bili smo šokirani. Prednji dio automobila bio je na polovici zlatarnice, a svuda uokolo razbijeno staklo. Na podu je bilo razbacano stotinjak grama srebrnog nakita koji je oštećen. Stolarija je kompletno uništena, a štetu smo sami sanirali koliko smo mogli. Čekamo osiguravatelja, no blagdani su i ne znamo kada će izaći na teren. Ne znamo ni kolika je materijalna šteta jer nismo dobili službeni zapisnik - kaže Blaženka, koja zlatarnicu drži 13 godina. Dodaje da ju je ugodno iznenadila gesta mladićevog oca koji im se ispričao zbog neugodne situacije.S.Fridl

Možda ste propustili...

“ANTUN HORVAT” NA NATJECANJU WORLDSKILLS CROATIA 2024.

SSŠ domaćin u disciplini Pekarstvo

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

Najčitanije iz rubrike