Osijek

Lionsice kluba Gea položile svečanu prisegu
Objavljeno 2. svibnja, 2013.

Charter night novoosnovanog ženskog Lions kluba Gea, koji je raditi počeo u veljači ove godine, održan je ove subote u svečanoj dvorani Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Bila je to večer u kojoj je 20 članica LC Gea položilo svečanu prisegu pred guvernerom Distrikta 126 Brankom Dragičevićem, 1. viceguvernerkom Nadom Arbanas, PDG Šimom Nevidalom, PDG Darkom Angebrandtom, predsjednicom regije istok Alenkom Butorac, predsjednicom zone Dalijom Bošnjak i lionsima iz sve četiri regije Splita, Rijeke, Poreča i Zagreba. Guverner je članicama uručio značke, certifikate i Charter povelju Kluba, a za kuma kluba izabran je Damir Šterijev. Recimo kako je humanitarna zadaća Lions klub Gea pomagati Udruzi obitelji djece s autizomom, pa će prva akcija novoosnovanog kluba biti pomoć Udruzi Dar, a kako se sredstva donatora još uplaćuju, točan novčani iznos bit će poznat krajem tjedna.

Zanimljivo je da su članice LC Gea osnovale i pjevački zbor Gea koji je nastupio i na potvrdnoj svečanosti i to s repertoarom na kojem su se našli hitovi poput “Fly Me To The Moon”,”Proud Mary” i “What a Wonderful World”, ponosne članice već su najavile i sudjelovanje na Regati Lions cup Jedrima protiv droge Cres. Inače, Međunarodna udruga Lions klubova najveća je uslužna organizacija na svijetu s više od 1,4 milijuna članova u 205 zemalja svijeta. U Hrvatskoj je više od 1.600 članova. N. Z. Eberhard

Klub čini dvadeset članica

LC Gea osnovan je 14. veljače 2013. godine, a čini ga 20 članica: predsjednica Marinela Rosso, dopredsjednice Edita Vranješ, Romana Mihaljević i Đurđica Dumančić, tajnica Tanja Maglaić, ceremonijalka Jasmina Grigić, čuvarica pečata Kristina Jalšovec, direktorica za članstvo Valerija Vuković Kondža, direktorica za Leo članstvo Gordana Šterijev, direktorica za programe i projekte Kornelija Mlinarević, direktorica za PR i informatiku Sanja Račić.

Možda ste propustili...

RADIONICA "UĐI U MOJE KONVERSICE"

Je li normalno da dečki plaču?

DAN SVETOG FLORIJANA OBILJEŽEN NA TRGU ANTE STARČEVIĆA

Dario (7): Kada odrastem, bit ću i ja vatrogasac!

Najčitanije iz rubrike