TvObzor
RTL TV: PETAR ĆIRITOVIĆ U SERIJI “RUŽA VJETROVA”

Mrčela, čuvaj se, stiže Goran Kraljević!
Objavljeno 22. veljače, 2013.
Ćiritović: Na setu mi je super, atmosfera je odlična, a mislim da sam u seriju unio dašak svježine

Goran Kraljević novo je pojačanje u seriji RTL Televizije “Ruža vjetrova” (emitira se od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati), a on će pomrsiti račune zlokobnom Ranku Mrčeli na svim planovima, bili oni poslovni ili privatni. Lik Gorana u popularnoj seriji, naime, utjelovit će na malim ekranima poznati glumac Petar Ćiritović, a Goran će biti jedina osoba kojoj Ranko dovoljno vjeruje da mu povjeri Mariju na čuvanje.

Goran nije jedan od “Rankovih ljudi” koji Ranka slušaju bez pogovora. On je jedina osoba koju bi Ranko mogao smatrati prijateljem. Njih dvoje veže zajednička prošlost u Legiji stranaca, kad su zajedno prošli kroz mnoge bitke i jedan drugom često čuvali leđa. No stvari će se preokrenuti kad Ranko odluči Goranu dati zadatak da čuva njegovu suprugu Mariju.

Petar Ćiritović već snima punom parom, a o seriji i kolegama ima samo riječi hvale te kaže:

- Na setu mi je super, atmosfera je odlična, a odmah sam se 'kliknuo' s Marinom Fernandez i Mirajem Grbićem, s kojima trenutno snimam najviše scena. Svi jako dobro funkcioniramo, a super mi je to što otprije znam većinu glumaca, a naročito redateljsku ekipu. Ugodno je raditi u takvoj atmosferi. Mislim da sam unio dašak svježine u seriju

.(D.BAĐUN)

Poznato ime domaćih serija

Poznati glumac Petar Ćiritović rođen je 1978. u Zagrebu, a odrastao je u zagrebačkoj Dubravi. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta, upisuje ADU te postaje jedan od najpoznatijih televizijskih glumaca mlađe generacije. Svojim ulogama obilježio je početke hrvatske produkcije sapunica i TV novela. Publika ga pamti po vodećim ulogama u serijama poput “Obični ljudi”, “Dobre namjere'”, “Ne daj se, Nina”, “Zakon ljubavi”, “Dolina sunca”, “Pod sretnom zvijezdom”, “Urota', te u filmu “Lea i Darija” . Najzapaženija kazališna uloga mu je ona Toma Buchanana u “Velikom Gatsbyju”.

Šarmantni glumac nedavno se oženio Zagrepčankom Lucijom Palić, s kojom je otvorio dućan dizajnerskih predmeta “Izum”. Nedavno je postao otac osmomjesečnog sinčića Krste.

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike