Sport
NIKO KOVAČ ODREDIO POPIS IGRAČA ZA SUSRET PROTIV ITALIJE

Aleksić, Župarić i Mitrović među 23
Objavljeno 31. siječnja, 2013.

Vezani članci

RASPRODAJA TALENATA U GRADSKOM VRTU

Josić se dogovorio s Mamićem, junior Dino Perić ide u Dinamo?

SPORTSKI DIREKTOR CIBALIJE PRIZNAO:

Dražen Pernar: U sljedećih nekoliko dana stižu pojačanja

U NEDOSTATKU PRAVIH UTAKMICA VINKOVČANI IGRALI MEĐUSOBNO

Dariju Župariću nastradao zglob

Novi izbornik mladih reprezentacija, U-21 i U-20, Niko Kovač objavio je listu kandidata za utakmicu U-20 regionalnog kupa između Hrvatske i Italije. Dvoboj će se odigrati 7. veljače, u Umagu, u 14 sati, a među 23 imena nalaze se i trojica iz slavonskih prvoligaša. Iz Osijeka poziv je dobio Ivan Aleksić, dok će Cibaliju predstavljati Dario Župarić i Matej Mitrović, a pretpoziv je dobio Antonio Perošević (Osijek). Na popisu se još nalaze nalaze Dominik Picak (Lokomotiva), Simon Sluga (Hellas Verona), Ilija Kovačić (St. Gallen), Šime Vrsaljko (Dinamo), Toni Gorupec (Radnik Sesvete), Igor Bubnjić (Slaven Belupo), Josip Čalušić (Radnik Sesvete), Karlo Bručić (Lokomotiva), Josip Radošević (Hajduk), Filip Mrzljak (Lokomotiva), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivan Močinić (Rijeka), Mario Babić (Radnik Sesvete), Frano Milnar (Granada), Antonio Jakoliš (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk), Mislav Oršić (Inter Zaprešić), Ante Rebić (Split), Marko Livaja (Inter Milano), Antonio Mirko Čolak (Nurnberg), a uz Peroševića pretpozive su još dobili Niko Datković (Rijeka) i Mario Šitum (Lokomotiva).

Niko Kovač odredio je i stožer s kojim će odraditi debi na klupi mlade reprezentacije, pa će mu asistirati brat Robert, Vatroslav Mihačić i Goran Lacković, liječnici su Tomislav Vlahović i Boban Dangubić, fizioterapeuti Nderim Redžaj i Mario Lazar, ekonom Goran Vincek (NK Osijek) te tajnik Branko Kajfeš.

Okupljanje reprezentacije je u nedjelju, 3. veljače, u 11 sati, u zagrebačkom hotelu Laguna, odakle će nakon press konferencije te ručka krenuti u Istru. (G.R.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike