Regija
NA ČELU DRUŠTVA OSTAJE MIROSLAV ŠIMIĆ

HKD Lisinski ove godine obilježava 135. obljetnicu
Objavljeno 29. travnja, 2024.
NAŠICE



Na izvještajno-izbornoj skupštini Hrvatskoga kulturnog društva Lisinski Našice odlučeno je da je novi/stari predsjednik Miroslav Šimić, a u Upravni odbor izabrani su: Josipa Lustig, Zorica Šarić, Melita Kovačević, Marija Katić, Hrvoje Vučinić i Vera Čajka. ‘‘Članovi male škole folklora, veteranskog sastava te mješovitoga pjevačkog zbora održali su 26 nastupa. Kazališna sekcija sudjelovala je u sadržajima koje je organizirala Turistička zajednica. Svaka godina nosi svoje izazove, ali ponosni smo na to što smo uspjeli organizirati koncerte, manifestacije, smotre zborova i folklora te pridonijeti kulturnom životu našeg grada‘‘, kazao je predsjednik Šarić te dodao kako HKD Lisinski ove godine obilježava 135. obljetnicu. ‘‘Planiramo obilježiti ovu važnu godišnjicu prigodnom izložbom, svetom misom, mimohodom društva te polaganjem cvijeća ispred biste Vatroslava Lisinskog. Proslava će završiti svečanom skupštinom‘‘, najavio je Šarić.

Uz smotre zborova i smotre folklora, HKD Lisinski u ovoj će godini naglasak staviti i na privlačenje mlađih članova te proširenje programa sekcija.

Skupštini su nazočili direktorica Turističke zajednice Ines Resler i gradonačelnik Krešimir Kašuba, koji su pohvalili HKD Lisinski i zahvalili na promociji grada. Gradonačelnik je ponovio kako će HKD Lisinski i dalje imati potporu Grada. S.F.
Možda ste propustili...

BICIKLIRALI I USPUT UPOZNALI LJEPOTE VINKOVACA I OKOLICE

Na vinkovačkom Tour Natur 670 biciklista

TURNIR “ZA NAŠU DJECU FORKUŠEVCI 24.”

Roditelji malih nogometaša u akciji za dresove i trenirke

Najčitanije iz rubrike