Regija
NA VELIKI PETAK NA VINKOVAČKOM KORZU

Podijeljeno 1200 posnih obroka
Objavljeno 29. ožujka, 2024.
VINKOVCI



Već više od deset godina na Veliki petak Nezavisni sindikat DZZP Vinkovci organizira podjelu posnih obroka u središtu grada, u suradnji s Gradom, Srednjom strukovnom školom Vinkovci i gospodarskim subjektima koji pomažu u pripremi.



Na meniju su i ovoga puta bili pečena riba i krumpir-salata, za čiju su se pripremu pobrinuli budući kuhari, učenici vinkovačke Srednje strukovne škole, uz osvježavajuća pića, a kako kaže Stjepan Rožmarić iz Nezavisnog sindikata, pripremljeno je 1200 posnih obroka.



- Podjelu posnih obroka organiziramo od 2011. godine na Veliki petak i Badnjak, a to jedino nismo činili dvije godine kad nas je spriječila pandemija koronavirusa. Organiziramo druženje s našim sugrađanima i ljudima dobre volje, kojima želim sretan i blagoslovljen Uskrs - kaže Rožmarić.



- Na Veliki petak nam je želja da smo skupa ovdje u pješačkoj zoni i da Uskrs dočekujemo s radošću u društvu svojih sugrađana, prijatelja, u čijem društvu nam je uvijek najugodnije, pa tako je ovdje i danas. Ovakve prigode odlična su prilika da jedni drugima zaželimo radost i mir u ovim blagdanskim danima - rekao je gradonačelnik Ivan Bosančić. M.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike