Novosti
IVAN TURUDIĆ:

Predsjednik je stavio metu na moja leđa
Objavljeno 27. ožujka, 2024.
Ivan Turudić, novi glavni državni odvjetnik, komentirao je u srijedu izjavu predsjednika RH Zorana Milanovića, koji je za rupe od metaka na Turudićevu automobilu rekao kako nije "siguran da je propucan, osim ako se nije sam ranio". "To je bilo prije mjesec dana. Kao predsjednik imao sam uvide u neke elemente i imam informacije. Kako se taj metak nije pretvorio u biser, to ne znam, ali gospodin je odmah dobio blindirani auto, on to voli", rekao je Milanović.

“S indignacijom odbacujem tvrdnje predsjednika Republike Hrvatske i ne želim biti predmet njegovih predizbornih ambicija. Predsjednik RH je svojim huškačkim i prostačkim govorom stvorio atmosferu u kojoj je moguće pucati u moj automobil i stavio je metu na moja leđa. S dubokim prijezirom odbacujem njegove tvrdnje da je pucanje u automobil u kojem vozim članove obitelji izmišljeno ili konstruirano. Ne očekujem od njega da mi se ispriča kad se utvrdi istina, niti mi njegova isprika treba", komentirao je Turudić Milnovićevu izjavu.

Milanović je u intervjuu za televiziju N1 rekao i kako, ako on postane premijer, Ivan Turudić "sigurno odlazi s mjesta glavnog državnog odvjetnika". Dodao je kako se upravo zbog imenovanja Turudića na čelno mjesto u Državnom odvjetništvu RH odlučio kandidirati na parlamentarnim izborima. D.Pav.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike