Regija
LOVERUN UTRKA OVE ĆE GODINE BITI ODRŽANA I U VUKOVARU

Sjajna prilika za zabavu, druženje, promoviranje ljubavi i testiranje forme
Objavljeno 26. siječnja, 2023.
VUKOVAR



Ove godine i Vukovar postaje dio LoveRun trkačke zajednice iz koje poručuju kako, bilo da je riječ o testiranju forme prije početka sezone, ili o prilici za ozbiljnijim početkom aktivnog bavljenja trčanjem, za većinu sudionika LoveRun predstavlja savršenu priliku za druženje i zabavu.



Podsjećaju kako je 2020. godine utrka prvi put bila otvorenog karaktera, godinu kasnije nije održana zbog korone, dok je prošle godine održana u Zagrebu, unatoč epidemiološkim mjerama. Zbog odlične energije i činjenice da su druženje, zdrav život i ljubav u prvom planu, odlučeno je kako će ove godine organizirati utrku u još pet gradova: Vukovaru, Poreču, Zadru, Mariboru i Podgorici, pod krovnim nazivom LoveRun. Time će se u ovih šest gradova uoči Dana zaljubljenih, 12. veljače, istovremeno trčati za ljubav.

U Vukovaru će biti održana na dunavskoj šetnici, a organizatori pozivaju zainteresirane iz Vukovara i okolnih mjesta da upravo sudjelovanjem u ovoj utrci otvore novu sezonu trčanja i testiranja forme. Partner u organizaciji utrke u gradu na Dunavu Atletski je klub Vukovar, čiji nam je tajnik Daniel Lovrinović potvrdio kako je dogovoreno da u šest gradova utrka bude održana u isto vrijeme.

- Iza ove zanimljive priče stoji TK Swibir iz Zagreba. Start je u 11 sati, a prioritet nije biti najbrži, nego sudjelovati i istrčati predviđenu rutu. Ne mora to nužno biti supružnik, dečko, djevojka..., može se trčati s nekim od članova obitelji, ili prijatelj po izboru svakog sudionika. Namjera je promovirati ljubav, odličnu zabavu, ugodnu atmosferu i druženje, a zainteresirani se trebaju prijaviti na vrijeme i dati si priliku za stvaranje novih lijepih uspomena - rekao je Lovrinović.

Naglasio je kako su u svim gradovima isti darovi za sudionike, odnosno dobit će majicu i specijaliziranu šalicu umjesto medalje, s tim da će se nakon utrke moći družiti uz tople napitke.

- Start je u samom središtu grada, kod sata na Trgu RH. Organizatori su ove godine željeli imati utrku i u jednom gradu u Slavoniji, pa je izbor pao na Vukovar. Kontaktirali su nas i sa zadovoljstvom smo to prihvatili. Vjerujem kako će se priča u sljedećim godinama širiti i na druge gradove u Hrvatskoj i susjednim državama, a sretni smo što smo dobili priliku priključiti se među prvima. Nismo striktno ograničili broj sudionika, no očekujem kako će ih biti oko 200 - naveo je.

Dragana Korpoš
Možda ste propustili...

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

AUSTRALSKA DOBRA PRAKSA

Edukacija: Briga o starijim osobama

Najčitanije iz rubrike