Osijek
GPP: IZMJENE ZBOG GRAĐEVINSKIH RADOVA

Vozni red za Sarvaš i Bijelo Brdo
Objavljeno 29. studenog, 2022.

Zbog građevinskih radova u punoj širini trase na državnoj cesti Nemetin – Aljmaš, na dionici od centra Sarvaša do početka Bijelog Brda, od utorka, 29. studenoga, do subote, 3. prosinca, na spomenutoj će dionici od 7 do 17 sati biti obustavljen promet.

Iznimno će se dopustiti propuštanje autobusa GPP-a ujutro do 8 sati, ali samo do četvrtka, 1. prosinca. Zbog navedenog autobusi GPP-a na liniji Bijelo Brdo – Đakovština u dane izvođenja radova prometovat će prema sljedećem rasporedu: od utorka do četvrtka prema važećem rasporedu za Bijelo Brdo i iz njega u punoj duljini linije do 8 sati te od 17 sati do kraja dana. Od 8 do 17 sati prometovat će samo do centra Sarvaša, a polasci (Bijelo Brdo) Sarvaš – Đakovština bit će prema važećem rasporedu iz Sarvaša.

U petak i subotu neće biti jutarnjih polazaka za Bijelo Brdo i iz njega - do 17 sati prometovat će se samo do centra Sarvaša, a nakon 17 sati nastavit će se prometovati na cijeloj trasi linije do Bijelog Brda.

Iz GPP-a pozivaju putnike da u dane izvođenja radova planiraju i organiziraju svoja putovanja (povremeni dolazak i odlazak do i od centra Sarvaša) u skladu s navedenim uputama. I.A.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike