Regija
17. MEMORIJALNI KUP STJEPANA I DRAGE JAMNIĆA U BELJEVINI

Vatrogasci iz Šaptinovaca najbolji
Objavljeno 30. lipnja, 2022.
BELJEVINA - DVD Beljevina organizirao je 17. Memorijalni kup Stjepana i Drage Jamnića na igralištu NK Zagorac 1952. u Beljevini, a u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Stjepana Jamnića i pokojnog dugogodišnjeg zapovjednika DVD-a Dragu Jamnića. Sudjelovalo je 14 ekipa iz Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Zagrebačke županije. Nazočne je podravio predsjednik DVD-a Beljevina Dražen Ostroški, a natjecanje je otvorila predsjednica Općinskog vijeća Đurđenovac Dragica Pavlić.



Najbolji rezultat u muškoj A kategoriji imali su vatrogasci iz Šaptinovaca. Drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bobovec, a treće vatrogascima iz Našica. Ekipa DVD-a Beljevina najbolja je bila u ženskoj A kategoriji.



U muškoj B kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Šaptinovci, drugo ekipa DVD-a Đurđenovac, a treće DVD-a Breznica Našička. Ekipa DVD-a Virovitica pobijedila je u ženskoj B kategoriji, a druga je bila ekipa DVD-a Breznica Našička.



Memorijalni kup završen je natjecanjima u ispijanju piva i vina na slamku. U natjecanju u ispijanju piva slavila je ekipa DVD-a Šaptinovci, a u ispijanju vina ekipa Daleko od alkohola (DVD Valenovac). S.F.
Možda ste propustili...

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

ODIGRAN 2. BRZOPOTEZNI TURNIR OPEN BIZOVAC 2024

Najbolji Dinko Huis, Matej Filić i Damir Meško

Najčitanije iz rubrike