Osijek
U UDRUZI "RIJEKA LJUBAVI"

Počinje podjela 800 "paketa života"
Objavljeno 19. srpnja, 2021.
Unatoč želji da se "paket života" osigura za svih tisuću obitelji, humanitarna udruga "Rijeka ljubavi" ipak to nije u mogućnosti. Prema riječima predsjednice Udruge Štefice Čučak, za ovaj mjesec uspjeli su osigurati 800 paketa za približno 2500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, uz pomoć donatora, dobročinitelja i prijatelja.



- Pomogli su nam Osječko-baranjska županija sredstvima uplaćenim za projekt "Humanost na djelu za socijalu cijelu", tvrtka "Žito", Interventna jedinica Policijske uprave karlovačke, donator E.K. iz Zagreba, Germania sport d.o.o., Lions club Mursa Osijek, GDCK Slatina te dobročinitelji iz inozemstva i Lijepe Naše - kaže Čučak.



Podjela paketa počinje u utorak (20. srpnja), i provodit će se svakim danom od 10 do 12 sati. "Paket života" sadržavat će 17 proizvoda u vrijednosti od 225 kuna, a dječji paketići slatkiše i higijenske potrepštine u vrijednosti od 65 kuna.



Uz pakete, na dodjeli će se dijeliti "lunch paket" i doručak, odnosno hrana pred istekom roka i sve donacije koje budu stizale tih dana.



- Naglašavamo da se naši korisnici i dalje moraju prethodni dan najaviti na telefon Udruge 283-417, od 11 do 12 sati te ih molimo da se pridržavaju epidemioloških uputa - kaže Čučak. D.P.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike