Regija
URUČENA PLAKETA I DIDAKTIČKA OPREMA

"Leptirić" u Borovu naselju najbolji je vrtić u Hrvatskoj
Objavljeno 23. lipnja, 2021.
VUKOVAR - U Dječjem vrtiću Vukovar I, područni objekt "Leptirić", u Borovu naselju, bilo je iznimno svečano i veselo, a razlog je bilo uručenje plakete za najbolji vrtić u Hrvatskoj.

Za titulu najboljega natjecalo se 38 vrtića. Nakon pomne analize i usporedbe pristiglih prijava, prema ocjenama i bodovima žirija, najbolji je vrtić u Hrvatskoj DV Vukovar I, objekt "Leptirić", u Borovom naselju. Područni objekt "Leptirić" žiri je osvojio nizom nadstandarda - od zdrave prehrane, ekološke osviještenosti, pa do suradnje sa zajednicom, zbog koje su osvojili i Nagradu za doprinos društvenom razvoju provedbom volonterskih akcija.U sklopu objekta imaju ekovrt, a preko projekta Slagalica podignuli su plastenik. U njima uzgajaju cvijeće, začine, povrće, voće i začinsko bilje. Većinu uzgojenog povrća koriste u prehrani bez termičke obrade, kao svježe, sirove dodatke. Uredili su napuštene cvjetnjake u naselju i tako poslali poruku sugrađanima koji su počeli uređivati napuštene zelene površine ispred svojih zgrada.

Pobjedniku izbora za najvrtić predana je plaketa, kao i pokloni - didaktička oprema. Na uručenju plakete bili su gradonačelnik Vukovara Ivan Penava te predstavnici portala gradonačelnik.hr, odnosno tvrtke CIUDAD d.o.o., organizatora izbora za Najbolji vrtić u Republici Hrvatskoj. M.K.
Možda ste propustili...

NOVI USPJEH MLADOG POVJESNIČARA

Ivano Bocor drugi put državni prvak

ZAVRŠENA AKCIJA UDVDR-A SLATINA

Pedijatrijskoj ordinaciji uručen CRP analizator

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

Najčitanije iz rubrike