Regija
DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE "VRETENAC"

"Vretenci" pokazali da vole vlakove
Objavljeno 19. lipnja, 2021.
SLATINA



Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac organizirala je niz aktivnosti kojima je obilježila Dan otvorenih vrata udruga. Prema izložbi i radionici koju su organizirali članovi Društva inženjera i tehničara strojarske struke "Oto Horvat" iz Virovitice, obilježavanje je nazvano "I ‘vretenci‘ vole vlakove".

Na terasi Poduzetničkog inkubatora u Slatini gosti iz Virovitice postavili su željezničku prugu s maketama popratnih sadržaja, gdje su mališani koji su došli pogledati tu zanimljivu izložbu mogli uvježbavati vožnju vlakova. Pod vodstvom i uz mentorstvo Gorana Denca i Marijana Posarića, održana je i zanimljiva radionica izrade maketa malih vlakova, ali i zgrada, ljudi, drveća i svega što se nalazi na kolodvorima i uz prugu.

Predsjednik Društva "Oto Horvat" Goran Denac uručio je zamjenici predsjednice udruge Vretenac donaciju od 2200 kuna, koju su članovi društva prikupili za radionice koje organizira slatinska udruga.

Obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga slatinski "vretenci" organizirali su u suradnji s osnovnim školama Eugena Kumičića i Josipa Kozarca iz Slatine, "Davorin Trstenjak" iz Čađavice te slatinskim Dječjim vrtićem Zeko, a sva događanja koordinirala je voditeljica aktivnosti udruge Vretenac Jasna Horvat. P.Ž.
Možda ste propustili...

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

Najčitanije iz rubrike