Crna kronika
PRETRAGA KUĆE 61-GODIŠNJAKA

Pronašli su mu oružje i marihuanu
Objavljeno 5. travnja, 2021.
Tijekom pretrage doma 61-godišnjaka na zagrebačkom Črnomercu policajci su pronašli 12 komada vatrenog oružja, više od 200 dijelova oružja i opreme te više od 600 komada streljiva, izvijestila je PU zagrebačka. Policijski službenici PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom počinjenje kaznenih djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Tijekom pretrage doma pronađeno je sedam puški i četiri pištolja raznih kalibara i marki te jedan puškomitraljez "Zastava", a koje je osumnjičeni ilegalno nabavio i neovlašteno posjedovao. Također, pronađeno je 230 dijelova oružja i opreme, kao i 684 komada streljiva raznih vrsta i kalibra. Policijski službenici pronašli su i dvije plastične vrećice ispunjene marihuanom. U prvoj se vrećici nalazilo oko 87,8 grama marihuane, a u drugoj oko 172 grama marihuane.
H
ZAPLIJENJENA I DRUGA “ROBA”
Ovo nije prvi puta da zagrebački policajci krenu u pretragu stana ili kuće sumnjivca, a da uz željeno, pronađu i drugu “zabranjenu robu”. U pretrazi kuće na Črnomercu droga je bila slučajan pronalazak, a do sada je u prethodnim zaplijenama bilo obrnuto. Tako je sredinom ožujka, u pretrazi stana u Novom Zagrebu, na Sopotu, policija uz veću količinu marihuane pronašla i kalašnjikov te veu količinu streljiva.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike