Crna kronika
POŽAR U NOVIM MIHALJEVCIMA

“Opaljivao” je okvire košnica, planule su
Objavljeno 22. travnja, 2024.

U Novim Mihaljevcima u blizini Požege, u subotu oko 12,15 sati, 68-godišnjak je u radionici koja se nalazi u sklopu kuće "opaljivao" okvire za košnice te je otvorenim plamenom izazvao požar koji se proširio na unutrašnjost prostorije. U pomoć su pozvani požeški profesionalni vatrogasci koji su dojavu o požaru dobili u 12.25. Poziv u pomoć dobila je prva smjena, koja je na intervenciju odjurila s pet vatrogasaca i tri vozila.

- Požar je izbio u skladišnom prostoru u kojemu se nalazilo 150 drvenih košnica, oprema za pčelarstvo te razni gorivi materijali, stiropor (flanci), plinske boce.

Požar je zahvatio jednu prostoriju i širio se na drugi skladišni prostor, radionicu te gornji kat kuće. Zbog načina skladištenja i količini gorive tvari u prostoriji, borba s vatrom trajala je sat vremena, a požar je zadržan u prostoriji u kojoj je i nastao. U 13.12 sati požar je lokaliziran, a u 13.30 potpuno je ugašen”, doznajemo iz Javne vatrogasne postrojbe Požega.

Požeški vatrogasci intervenirali su i u petak. Dežurna smjena dobila je u 10.05 dojavu o požaru čađe u dimovodnom kanalu koji se proširio na međustropnu konstrukciju. Ova intervencija završena je u 12.35. Iz Policijske uprave požeško-slavonske doznajemo da je požar izbio u Orljavskoj ulici u Požegi. Nakon što je došlo do samozapaljenja dimnjaka, požar se proširio na tavan kuće 51-godišnjaka. Nastala šteta je oko 500 eura. S.Lacić

Možda ste propustili...

POLICIJSKA UPRAVA VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Navijači divljali na igralištu

U ZAGREBAČKOM NASELJU PEŠČENICA

Eksplozijom do bankomata

Najčitanije iz rubrike