Osijek
DONACIJA LC-A MURSA

Dvb-t2 prijamnici za Onkologiju i Dječju kirurgiju
Objavljeno 20. studenog, 2020.
Kako bi skratili duge bolničke dane pacijentima u KBC-u Osijek, konkretno na Zavodu za onkologiju te na Zavodu za dječju kirurgiju, članice Lions Cluba Mursa donirale su ukupno deset dvb-t2 prijamnika na spomenute odjele. Naime, unatoč tome što ondje već imaju televizore, uvođenjem novoga signala bilo im je onemogućeno redovno praćenje programa, za što su se sada pobrinule ove humanitarke.

- Pod svim epidemiološkim mjerama proveli smo ovu akciju i vjerujemo da će pacijentima sad biti mnogo lakše na hospitalizaciji. Naime, onkološki pacijenti tijekom primanja terapije trebaju skrenuti misli, pa makar gledali i vijesti, nogomet, serije ili što drugo, i bit će nam drago da smo im donacijom prijamnika to omogućili - kaže Zita Ladocki-Jularić, predsjednica LC-a Mursa.

Vijest da su dvb-t2 prijamnici uručeni Onkologiji brzo se proširila bolnicom, pa su reagirali i s Dječje kirurgije. Nije trebalo mnogo da se prikupi novac za još pet prijamnika, na zadovoljstvo najmlađih koji će uz TV program lakše prebroditi bolničke dane. Ma.M.
Možda ste propustili...

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

Najčitanije iz rubrike