Crna kronika
POLUŠAJ UBOJSTVA I SAMOUBOJSTVA U OSIJEKU

Žrtve teško ozlijeđene, a napadač ima ozljede opasne po život
Objavljeno 8. studenog, 2020.

Jutro nakon pokušaja ubojstva i pokušaja samoubojstva ispred zgrade u osječkoj Trpimirovoj ulici još uvijek nije poznat identitet napadača, kao ni žrtava. Međutim, kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, 43-godišnjakinja i 50-godišnjak koji joj je priskočio u pomoć ozlijeđeni su teško, dok si je 46-godišnji napadač nanio teške ozljede opasne po život.

Podsjetimo, krvavi zločin zbio se ispred ulaza 4b takozvane "ljepotice". Napadač je sjedio u kafiću u zgradi i kada je vidio ženu kako izlazi iz ulaza istrčao je van i napao ju nožem. U daljnjem napadu spriječio ga je 50-godišnjak, a potom je u pomoć 50-godišnjaku priskočila grupa mladića i svladala 46-godišnjaka koji si je prerezao vrat, pokušavajući se ubiti.
Vrlo brzo stigla su policijska i vozila hitne pomoći i svi ozlijeđeni prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek.

Prema izjavama očevidaca sa 43-godišnjom ženom bilo je dijete koje je također bilo krvavo, no policajcima je kazalo kako nije ozlijeđeno već je samo zgrabilo nož i bacilo ga dalje pokušavajući pomoći majci.
Policija je na mjestu zločina obavila očevid, no kriminalističko istraživanje je u tijeku te za sada još nema službenih informacija o motivu napada.
U zgradi ispred koje se zločin dogodio živi veliki broj podstanara, te za sada nitko od starosjedilaca ne zna tko je napadnuta žena. S.Lacić

Možda ste propustili...

ZATEČENI SU NA KARLOVAČKOM PODRUČJU

Taksijima su prevozili ilegalce

U ZAGREBAČKOM NASELJU PEŠČENICA

Eksplozijom do bankomata

Najčitanije iz rubrike