Crna kronika
POLUŠAJ UBOJSTVA I SAMOUBOJSTVA U OSIJEKU

Žrtve teško ozlijeđene, a napadač ima ozljede opasne po život
Objavljeno 8. studenog, 2020.

Jutro nakon pokušaja ubojstva i pokušaja samoubojstva ispred zgrade u osječkoj Trpimirovoj ulici još uvijek nije poznat identitet napadača, kao ni žrtava. Međutim, kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, 43-godišnjakinja i 50-godišnjak koji joj je priskočio u pomoć ozlijeđeni su teško, dok si je 46-godišnji napadač nanio teške ozljede opasne po život.

Podsjetimo, krvavi zločin zbio se ispred ulaza 4b takozvane "ljepotice". Napadač je sjedio u kafiću u zgradi i kada je vidio ženu kako izlazi iz ulaza istrčao je van i napao ju nožem. U daljnjem napadu spriječio ga je 50-godišnjak, a potom je u pomoć 50-godišnjaku priskočila grupa mladića i svladala 46-godišnjaka koji si je prerezao vrat, pokušavajući se ubiti.
Vrlo brzo stigla su policijska i vozila hitne pomoći i svi ozlijeđeni prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek.

Prema izjavama očevidaca sa 43-godišnjom ženom bilo je dijete koje je također bilo krvavo, no policajcima je kazalo kako nije ozlijeđeno već je samo zgrabilo nož i bacilo ga dalje pokušavajući pomoći majci.
Policija je na mjestu zločina obavila očevid, no kriminalističko istraživanje je u tijeku te za sada još nema službenih informacija o motivu napada.
U zgradi ispred koje se zločin dogodio živi veliki broj podstanara, te za sada nitko od starosjedilaca ne zna tko je napadnuta žena. S.Lacić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana