Osijek
ULAGANJE U UČENJE I ZALAGANJE U OPĆINI ERNESTINOVO

Stipendiraju po pet učenika i studenata
Objavljeno 12. listopada, 2020.
Unatoč složenoj situaciji, Općina Ernestinovo uspjela je izdvojiti određena sredstva za svoje mlade stanovnike, tako da će i ove godine dodijeliti stipendije učenicima i studentima. Već četvrtu godinu zaredom objavljujemo, kaže načelnica Općine Ernestinovo Marijana Junušić, natječaj za dodjelu stipendija, pa poziva učenike i studente da se prijave.

Natječaj je otvoren do petka, 23. listopada 2020. godine, do 14 sati za učeničke stipendije, a do petka, 30. listopada 2020. godine, do 14 sati za studentske stipendije.

- Dodijelit ćemo pet učeničkih stipendija po 300 kuna mjesečno te pet studentskih stipendija po 500 kuna mjesečno. Natječaj, obrasci i uvjeti za prijavu na natječaj objavljeni su na internetskim stranicama Općine Ernestinovo. Ovo je mala gesta kojom učenike i studente želimo nagraditi za njihov trud u učenju i kojom im želimo pokazati da se ulaganje u učenje i zalaganje u znanje isplati, jer je temelj njihove budućnosti - navodi Marijana Junušić, načelnica Općine Ernestinovo.

Napominju da je imenovano i povjerenstvo za provedbu natječaja u kojem su Ivana Švast Mikolčević, Zorica Šuica i Eva Vaci. D. Pejić
Možda ste propustili...

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike