Autoglas
FORD, FIAT, ALFA ROMEO I JEEP

Autosalon Atenza miks je elana i stručnosti
Objavljeno 13. listopada, 2020.

Lijepa se poslovna priča slaže u velikom objektu u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića 31D u Osijeku. Riječ je o autosalonu Atenza u kojemu su se godinama izlagali Fordovi modeli. Sada su njima uz bok i najnoviji modeli Fiata, Alfa Romea te Jeepa. Naime, Autocentar DUO Osijek sada se preselio bliže središtu grada u reprezentativan salon čiji djelatnici zainteresiranim kupcima daju pravodobne i stručne informacije o modelima vozila koji ih zanimaju.

- Ništa se nije promijenilo osim adrese. Svi kupci, ali i vlasnici Fiata, Alfa Romea ili Jeepa, sada mogu doći u mnogo veći i moderniji autosalon koji je blizu središta Osijeka. Imamo osiguran velik broj parkirališnih mjesta za sve posjetitelje, a naši djelatnici svim će zainteresiranima dati pravovaljane informacije o svim uslugama koje autosalon nudi - rekao je Davor Brmež, voditelj maloprodaje autosalona Atenze.

Vlasnicima Fordova, Fiata, Alfa Romea ili Jeepova osigurana je i kvalitetna usluga lakirnice i servisa. Prema Brmežovim riječima, vlasnici svih marki vozila koje su izložene u salonu mogu im se zbog lakirerskih ili servisnih problema obratiti s punim povjerenjem. "Stručnost djelatnika naša je obveza. Radi se o iskusnim i licenciranim mehaničarima i lakirerima koji su prošli sve obuke i certificiranja u Hrvatskoj i inozemstvu. Vlasnicima Forda, Fiata, Alfa Romea ili Jeepa upravo je ta stručnost djelatnika u servisu bitna, jer se s povjerenjem i sigurnošću mogu obratiti u slučaju redovnog servisa ili pojave kvara", kaže Brmež.

Nisu servis i prodaja novih automobila jedina usluga koja se nudi u autosalonu Atenza. Naime, Autocentar DUO u ponudi ima i dugoročan najam vozila koji omogućuje ljudima i da svako malo mijenjaju automobil prema svojim financijskim mogućnostima te da uvijek voze nov, moderan, komforan, štedljiv i siguran automobil. Klijenti imaju manje financijsko opterećenje, nisu u riziku što će biti ako se dogodi nekakav problem. Uvijek imaju opciju vraćanja vozila, a u samom najmu u startu se dogovara i mogućnost da taj automobil i otkupe. AC Duo nedavno je preuzeo i franšizu Carwiza za Slavoniju, pa preko te platforme imaju mogućnost kratkoročnog najma. Riječ je o velikom broju vozila starih do tri godine iz grupacije Fiat, Kia i Renault. To su relativno mlada vozila s jamstvom, rate za, primjerice, Fiat Pandu kreću se već od 586 kuna mjesečno u opciji dugoročnog najma.
Milan Bugarić

Možda ste propustili...

ODLIČAN POTEZ ORGANIZATORA VRHUNSKE UTRKE

Hrvatski rally veterani na WRC-u

CX-80 UDOBNOST, PRAKTIČNOST I SVESTRANOST

Nova perjanica Mazde sa 7 udobnih sjedala

POPULARAN GRADSKI AUTOMOBIL

Povoljnije do Toyote Axgo X