Regija
PRESELJENJE U PODUZETNIČKU ZONU

Veterinarska stanica nakon 66 godina seli u PZ-u Turbina
Objavljeno 11. rujna, 2020.
SLATINA - Veterinarska stanica Slatina osnovana je 27. travnja 1954. godine i najveći dio od punih 66 godina postojanja djelovala je na adresi Kralja Zvonimira 16. Gradnjom novoga, suvremenog kompleksa, Veterinarska stanica preseljena je iz središta grada i djelovat će na adresi Industrijska ulica 15 u poduzetničkoj zoni Turbina.

Preseljenje u novosagrađeni prostor počelo je tijekom kolovoza i očekuje se da će kompletno uređenje toga prostora biti dovršeno, pregledano i da će dobiti sve potrebne dozvole najkasnije do kraja rujna, kada se očekuje službeno otvorenje nove veterinarske stanice i početak rada na novoj lokaciji. Smještena u sjevernom, rubnom dijelu grada, nova lokacija višestruko je bolja za djelatnost kojom se ta ustanova bavi. Osim što je riječ o potpuno novom objektu, pa ekonomski razlozi prevladavaju u prednostima preseljenja, na novoj lokaciji bit će omogućen i lakši pristup korisnicima sa životinjama, bit će bolja dostupnost mještanima slatinskih prigradskih naselja te mogućnost smještaja životinja u azilu. S obzirom na suvremenije uvjete rada i opremu, ambulanta će zasigurno svojim korisnicima pružati još kvalitetnije usluge.

Stara zgrada Veterinarske stanice u Ulici kralja Zvonimira srušena je, a na njezinu mjestu bit će sagrađen novi trgovački centar. Neslužbeno doznajemo da je Veterinarska stanica Slatina investitor toga novog trgovačkog centra, a njegova bi gradnja trebala biti dovršena do kraja 2020. godine. P.Ž.
Možda ste propustili...

BARANJSKA BICIKLIJADA

U subotu starta 8. Deer & Bike

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

Najčitanije iz rubrike