Regija
NOVOOSNOVANA UDRUGA ZA SAVJETOVANJE

Reto centar velika pomoć ovisnicima
Objavljeno 12. kolovoza, 2020.
VINKOVCI

Počekom kolovoza u Vinkovcima je otvoren Reto centar koji radi kao udruga za savjetovanje na adresi Alojzija Stepinca 43, Vinkovačko Novo Selo. Na istoj adresi nalazi se trgovina rabljenog i novog namještaja koji proizvode štićenici centra.

Reto centar nije samo zajednica koja pomaže pojedincima u borbi protiv ovisnosti. To je humanitarna institucija koja svojim djelovanjem pridonosi obrazovanju lokalne zajednice u kojoj djeluje te senzibilizira javnost za potrebe i probleme određenih društvenih slojeva. Potiče širu zajednicu na humanost, suradnju i empatiju.

- Ovim poslom nas četvero želimo se financirati da bismo se mogli posvetiti svom primarnom poslu, odnosno savjetovanju u problemima ovisnosti i pomoći drugim ranjivim skupinama. Živeći prema kršćanskom svjetonazoru te oslonjeni na riječ Božju koja je promijenila naše živote i ispunjeni zahvalnošću prema Spasitelju, želimo doprijeti do ljudi u potrebi. Ovim putem pozivamo sve Vinkovčane, naravno, i one iz okolnih mjesta da dođu i posjete nas. Radno vrijeme trgovine svakim je radnim danom od 9 do 17 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Savjetovanje u udruzi obavlja se uz dogovor na telefone: 032/617-661 i 095/5122-441. Kupnjom u našoj trgovini pomažete u borbi protiv pošasti današnjice - ovisnosti o drogi, alkoholu i kocki - rekao je Boris Biber iz Reto centra u Vinkovcima. M.K.
NA540 ndam complicides esElina SAIPAP
Dectum no. Simus itilles pro vivirmi hinum. Fici et ina ca re aus coente caet; ex non it fini perbemorusce niae, ditemen itiorsus invertus imis, suncule rfendam derei pl. Gra vilicaurnit ocut voltors patrit; int. Opterfes An ad adhuceps, que rem. Elibem mordio, nonsigilius bonsulicus effres me iam es vici crissic aticavenic ment C. Catum fursusq uideffre consuntrum norunum et furemus actorit iussendit; hoca; essolis. OcTore, pubi terit acta omnordi, conteris novivis acciis Catorum quam, non vere, se cae noculist for hostrimus atra diciem
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike