Osijek
OPĆINSKA TVRTKA KOMUNALNO - BILJE D.O.O.

Rekonstruirali tzv.
Komarčev prolaz
Objavljeno 6. kolovoza, 2020.
Na području općine Bilje provodi se ili priprema nekoliko investicija, od onih kapitalnih do onih manjih, i to u svim naseljima, a vrijeme građevinarima pogoduje. Ovih dana okončana je još jedna vrlo vrijedna investicija u komunalnoj infrastrukturi.

Kako doznajemo od načelnika općine Bilje Željka Cickaja, njihova općinska tvrtka Komunalno - Bilje d.o.o. odradila je dobar posao u rekonstrukciji Komarčeva prolaza. Ti su poslovi privedeni kraju, a počeli su u ožujku ove godine.

Planirani rok završetka radova malo je premašen zbog epidemije COVID-19 i kašnjenja u isporuci materijala, prije svega cijevi za odvodnju oborinskih voda. U tvrtki Komunalno – Bilje d.o.o. navode kako su svjesni činjenice da su uzurpirali ustaljene navike mještana, koji su se svakodnevno kretali navedenim prolazom, ali su u konačnici zadovoljni što su naišli na razumijevanje, ali i zadovoljstvo, jer stvorena je nova vrijednost koja podiže razinu komunalne infrastrukture, a samim time generalno pridonosi podizanju kvalitete života u toj lokalnoj zajednici.

U Komunalnom – Bilje napominju da se u dogledno vrijeme nadaju i rješavanju problema stanara Dubrovačke ulice. D.P.
Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike