Regija
SLATINSKI EUGENIJALCI - OSKAROVCI

Gala Brunović je najučenica škole
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
SLATINA

Osnovna škola Eugena Kumičića već tradicionalno posljednjeg dana nastavne godine priređuje svečanost pod nazivom Eugenijalci - oskarovci, na kojoj pohvaljuje svoje najbolje učenike i učitelje.

Pozdravljajući okupljene učenike, njihove razrednike i roditelje, ravnateljica škole Božica Majhen rezimirala je ovu školsku godinu, koju je nazvala vrlo neobičnom, te izrazila nadu da se takva više neće ponoviti:

– Bez obzira na sve poteškoće na koje smo nailazili, mislim da smo se dobro snašli, naučili smo rješavati probleme kako su nailazili, u početku primjene škole na daljinu bilo je određenih problema, ali sve smo ih riješili i sami sebi dokazali da se znamo snaći u novonastalim situacijama, a to je jako važna vještina u daljnjem obrazovanju i životu.

Svečanost je obilježila promocija školske himne "Eugenijalna škola", za koju su tekst napisale učenice Lana Brdarić i Tara Djokić, autorica glazbe je vanjska suradnica škole Tamara Dorić, a aranžmana Miloš Cvjetković, učitelj glazbe u GŠ Milka Kelemena. Himnu su prvi put izveli Raspjevani mališani, učenici 3.a razreda, pod ravnanjem učiteljice Renate Grahovac.

Pohvalnice su dobili najbolji učenici svakog razreda te učenici koji tijekom nastavne godine nisu izostali s nastave nijedan sat. Marija Balog i Roberto Kastaneti najbolji su sportaši škole, najzadrugarica je Marta Gebaj, nagradu za promicanje tolerancije i nenasilja dobila je učenica Karla Mak, a najbolja učenica škole je Gala Brunović. P. Ž.
Povelje za uspješan rad i učiteljima
Povelje za unaprjeđenje rada škole u ovoj školskoj godini dobilo je i devet učitelja koji su bili mentori učenicima na državnim natjecanjima i smotrama, šest učitelja koji su napredovali u struci i dobili nagradu MZO-a za 510 najboljih učitelja za prethodnu školsku godinu te 14 učitelja koji su sudjelovali u projektima na državnoj i međunarodnoj razini, a čiji su rezultati utjecali na poboljšanje kvalitete rada škole u školskoj godini 2019./2020.
Možda ste propustili...

SEDAM KANDIDACIJSKIH LISTA ZA IZBOR ČLANOVA GRADSKOG VIJEĆA

Za gradonačelnika Županje četiri kandidata

18 GODINA RADA PODUZETNIČKOG INKUBATORA OSVIT

Velika pomoć poduzetnicima početnicima u prvim godinama

OŠ AUGUSTA HARAMBAŠIĆA DONJI MIHOLJAC

Zaštita mentalnog zdravlja djece

Najčitanije iz rubrike