Regija
UGOVORI S UDRUGAMA ZA PROJEKTE I PROGRAME

Na 37 udruga raspodijelili 383 tisuće gradskih kuna
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
VINKOVCI - Zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Gabrijel Šokičić održao je prijam za predstavnike udruga s područja grada Vinkovaca kojima su raspodijeljena financijska sredstva na temelju javnog poziva za programe, projekte, aktivnosti i manifestacije iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.

Predviđena sredstva od 383 tisuće kuna raspodijeljena su na 37 udruga, koje su prijavile ukupno 41 program, a iznosi potpore kreću se od 1000 do 80.000 kuna. Na prijmu je bilo 25 predstavnika udruga, a sve ostale udruge svoje će ugovore potpisati u idućih nekoliko dana.

Andrea Vinković, pročelnica za društvene djelatnosti grada Vinkovaca, istaknula je kako su cijelo vrijeme bili u kontaktu s predstavnicima udruga, pa je na temelju toga i donesena odluka o raspodjeli sredstava sukladno aktualnim okolnostima.

- Sigurno je da zbog svega ovoga trpe i udruge jer neće moći izvesti programe koji su planirani i prijavljeni na natječaj - rekla je Vinković.

Prema riječima Gabrijela Šokičića namjera je bila odmah početkom godine potpisati ugovore i dodijeliti sredstva kako bi mogli što prije ići u realizaciju svojih programa, međutim dogodilo se da će opet, kao i prijašnjih godina, sredstva dobiti nešto kasnije. M.K.
Možda ste propustili...

OBILJEŽAVANJE BRANITELJSKIH LOKALITETA

Sve informacije sada na QR kodu

GRADNJA GOTOVA, SLIJEDI OPREMANJE

Viljevo dobilo prvi vrtić europskim novcem

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORAHOVAČKO JEZERO POKAZUJE SVU SVOJU RASKOŠ

"Slavonsko more" prepuno

2

PODUZETNIČKI INKUBATORI

I u vrijeme korone su zaposlili 60-ak osoba

3

MISA I PROCESIJA

Obilježili blagdan
Snježne Gospe