Regija
PRIPREME ZA POČETAK RADA

Djelatnici Baranjske čistoće uređuju otvoreni dio tržnice
Objavljeno 7. travnja, 2020.

BELI MANASTIR

Bez obzira što u utorak ujutro još nisu imali službenu odluku (koja je u međuvremenu stigla), djelatnici Baranjske čistoće započeli su s uređivanjem otvorenog dijela belomanastirske tržnice, koja bi u srijedu trebala (ponovno) proraditi.

- Tržnica će biti spremna za prihvat prodavača i kupaca sukladno novonastalim uvjetima, priča Damir Paulić, direktor Baranjske čistoće, naglašavajući kako će ulaz biti samo na jednom mjestu, uz dezinfekcijsku barijeru za obuću, a izlaz na suprotnom kraju. Broj kupaca bit će ograničen, a sve skupa nadgledat će djelatnici Baranjske čistoće i pripadnici stožera Civilne zaštite. Prodavačima će, naglašava, dati rukavice i vizire. Cijela tržnica je ograđena pregradama, a prodavači će svoju robu postavljati na suprotnim krajevima klupa, što je i više od dozvoljenog razmaka između njih.
- Upravo pozivamo sve prodavače koji su zakupili štandove i vjerujem da će se većina njih odazvati, ako ne u srijedu, onda sigurno u subotu, kada je ''udarni'' tržni dan, dodaje Paulić. Kaže kako prodavačima iznajmljivanje klupa neće biti naplaćeno.

I župan Ivan Anušić istaknuo je zadovoljstvo što će biti omogućen rad otvorenih dijelova tržnica u Osijeku, Našicama, Valpovu, Belišću, Belom Manastiru, Đakovu i Kneževim Vinogradima, a od četvrtaka u Donjem Miholjcu.

Ivica GETTO

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike