Regija
I DALJE OPSKRBLJUJU SVOJE KORISNIKE

Samoposluzi pristižu brojne donacije
Objavljeno 6. travnja, 2020.
NAŠICE - Nakon donacije Grada Našica u vrijednosti od 20.000 kuna za kupnju prehrambenih i higijenskih potrepština, našičkoj socijalnoj samoposluzi pristižu i broje druge donacije. Tako je u socijalnu samoposlugu stigla vrijedna donacija potrebnih namirnica koju su prikupili mještani Lađanske. Još jedna u nizu izdašnijih donacija stigla je iz tvrtke Dukat d.d., koji je donirao čokoladne proteinske pločice. Predsjednik udruge Robert Kresić rekao je kako je donacija došla u pravi trenutak jer će se u ovom tjednu prije Uskrsa razvoziti novi krug paketa za korisnike koji će između ostalog u paketu dobiti i ove pločice.

- U doba epidemija COVID-19, kada ne možemo imati naše redovite akcije, a korisnicima razvozimo hranu, koje je sva manje na našim policama, ovakve donacije su iznimno važne jer, osim što pomažu našim korisnicima, i nama daju snagu za ustrajnost – rekao je Kresić.

Svi ostali koji žele pomoći, mogu to učiniti uplatom novčanih sredstava na IBAN udruge: HR35 2402 0061 1006 9787 7 (opis plaćanja "donacija za kupnju hrane") ili kupnjom namirnica te je prije dostave potrebno kontaktirati predsjednika Kresića na broj 098 180 9761. M.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRIRODA POKAZALA ĆUD NA NJIVI KOLARECOVIH

Udar groma na oranici stvorio rupu duboku više od pet metara

2

FASEP U AGLOMERACIJI KOŠKA

EU sufinancira izgradnju sustava odvodnje, sva kućanstva u Koški dobit će besplatan priključak

3

TERRACIBALAE NOVA KREĆE U NOVU PROIZVODNJU I ISPUNJAVA OBEĆANJE

Bubamarci sadili
indijansku bananu