Regija
I DALJE OPSKRBLJUJU SVOJE KORISNIKE

Samoposluzi pristižu brojne donacije
Objavljeno 6. travnja, 2020.
NAŠICE - Nakon donacije Grada Našica u vrijednosti od 20.000 kuna za kupnju prehrambenih i higijenskih potrepština, našičkoj socijalnoj samoposluzi pristižu i broje druge donacije. Tako je u socijalnu samoposlugu stigla vrijedna donacija potrebnih namirnica koju su prikupili mještani Lađanske. Još jedna u nizu izdašnijih donacija stigla je iz tvrtke Dukat d.d., koji je donirao čokoladne proteinske pločice. Predsjednik udruge Robert Kresić rekao je kako je donacija došla u pravi trenutak jer će se u ovom tjednu prije Uskrsa razvoziti novi krug paketa za korisnike koji će između ostalog u paketu dobiti i ove pločice.

- U doba epidemija COVID-19, kada ne možemo imati naše redovite akcije, a korisnicima razvozimo hranu, koje je sva manje na našim policama, ovakve donacije su iznimno važne jer, osim što pomažu našim korisnicima, i nama daju snagu za ustrajnost – rekao je Kresić.

Svi ostali koji žele pomoći, mogu to učiniti uplatom novčanih sredstava na IBAN udruge: HR35 2402 0061 1006 9787 7 (opis plaćanja "donacija za kupnju hrane") ili kupnjom namirnica te je prije dostave potrebno kontaktirati predsjednika Kresića na broj 098 180 9761. M.Ku.
Možda ste propustili...

UGODAN POSJET STUDENCU U LADIMIREVCIMA

Kada skoknu do svoje trgovine, ni kuću ne zaključavaju!

UČENICI INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKE ŠKOLE VIROVITICA

Dravskoj priči donirali presadnice cvijeća

Najčitanije iz rubrike