Osijek
OPG LUKIĆ - ONLINE I NA TRŽNICI U DGO-U

Suhomesnati proizvodi od domaće crne svinje ponovno su u ponudi
Objavljeno 2. travnja, 2020.
Punih devet godina OPG Lukić sa sjedištem u Vuki, u vlasništvu Igora Lukića, sastavni je dio donjogradske tržnice. Tri je dana, odlukom Nacionalnog stožera o zatvaranju tržnica ovaj lokal bio zatvoren, no na zadovoljstvo brojnih kupaca, od ponedjeljka su otvorili svoja vrata u lokalu smještenom nasuprot poslovnice PBZ banke. U međuvremenu, svoje oglašavanje ova obitelj iz Osijeka pojačala je na društvenim mrežama, pa su tako kupci u međuvremenu mogli naručivati preko Facebook stranice proizvode njihova OPG-a.

- Uzgojem i preradom isključivo crnih svinja bavimo se od 1989. godine, a na donjogradskoj smo tržnici od 2011. godine. Ovih dana smo se povezali na internetsku stranicu naruci2go.com, ali i kupcima otvorili vrata lokala gdje prodajemo brojne proizvode od crne svinje – ispričala je Anamarija Lukić, dodajući da svoje proizvode dostavljaju prema narudžbi na kućni prag.

Uz razne vrste domaće slanine, u ponudi su i kobasica, šunka, suhi vrat, i domaća svinjska mast. Prigodno, kaže, prodaju bunceke i čvarke. Otkako je ponovno otvoren lokal, kaže Lukić, kupcima omogućuju prodaju putem šaltera, ali mogu ući i u lokal u koji, zbog veličine prostora, ionako ulaze jedan po jedan.

- Čim jedan kupac uđe u lokal dajemo dezinficijens i prostor se nakon svakoga kupca ponovno čisti – poručuje Lukić. M. Mihelić
Možda ste propustili...

IVAN ANUŠIĆ OSJEČKO-BARANJSKI ŽUPAN

Od komaraca do korone, neobična je godina iza nas

OBOLJELIMA OD MULTIPLE SKLEROZE 1,4 MILIJUNA KN

“Do dijagnoze sam čak šest godina lutala po pretragama”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POVRATAK TRADICIJE U NEDJELJU

Na osječkoj Autopiji opet je kao nekada

2

PLOČE VEĆ NAČETE TRAGOVIMA ULJA I AUTOMOBILSKIH GUMA

Bahati vozači devastiraju novi Trg Vatroslava Lisinskog

3

KOPAČKI RIT, PRAVO MJESTO ZA OPORAVAK OD IZOLACIJE

Povratak prirodi čamcem kroz zelenu oazu nadomak gradu