Osijek
GLAS SLAVONIJE DAJE PODRŠKU OPG-OVCIMA

OPG-ovci, javite nam se!
Objavljeno 26. ožujka, 2020.
Planiramo seriju tekstova o lokalnim OPG-ovcima, koji bi na taj način dobili prostor u našim izdanjima za predstavljanje svojih obiteljskih gospodarstva, odnosno proizvoda koje u sklopu njih proizvode i nude građanima
U nastojanju da pružimo podršku svim vrijednim certificiranim vlasnicima obiteljskih gospodarstava koji nastavljaju sa svojom proizvodnjom domaćih proizvoda bez obzira na novonastalu situaciju, pozivamo ih da nam se obrate elektroničkom poštom na grad@glas-slavonije.hr kako bismo im pomogli promocijom njihove ponude.

Planiramo seriju tekstova o lokalnim OPG-ovcima, koji bi na taj način dobili prostor u našim izdanjima za predstavljanje svojih obiteljskih gospodarstva, odnosno proizvoda koje u sklopu njih proizvode i nude građanima. Sve što je potrebno jest poslati nam svoje osobne podatke s brojem telefona, fotografiju svojih proizvoda uz nekoliko rečenica o onome što OPG proizvodi, odnosno nudi kupcima i prodaje. Važno je i napomenuti nudi li OPG mogućnost dostave ili kupci po proizvode moraju doći sami te ako dostavljaju, pojasniti način preuzimanja i plaćanja kupljene robe. Nakon zaprimljenog e-maila za dodatne informacije svakog OPG-ovca kontaktirat će vas naš djelatnik. “U teškim vremenima valja se držati zajedno i pomagati onima koji svojim radom doprinose održavaju vitalnih funkcija društva i ispunjavanju osnovnih potreba građana”, poruka je našeg Uredništva. I.Sl.
Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

ECO CITY WASTE FEST

U Osijeku prvi Festival otpada

Najčitanije iz rubrike