Osijek
GLAS SLAVONIJE DAJE PODRŠKU OPG-OVCIMA

OPG-ovci, javite nam se!
Objavljeno 26. ožujka, 2020.
Planiramo seriju tekstova o lokalnim OPG-ovcima, koji bi na taj način dobili prostor u našim izdanjima za predstavljanje svojih obiteljskih gospodarstva, odnosno proizvoda koje u sklopu njih proizvode i nude građanima
U nastojanju da pružimo podršku svim vrijednim certificiranim vlasnicima obiteljskih gospodarstava koji nastavljaju sa svojom proizvodnjom domaćih proizvoda bez obzira na novonastalu situaciju, pozivamo ih da nam se obrate elektroničkom poštom na grad@glas-slavonije.hr kako bismo im pomogli promocijom njihove ponude.

Planiramo seriju tekstova o lokalnim OPG-ovcima, koji bi na taj način dobili prostor u našim izdanjima za predstavljanje svojih obiteljskih gospodarstva, odnosno proizvoda koje u sklopu njih proizvode i nude građanima. Sve što je potrebno jest poslati nam svoje osobne podatke s brojem telefona, fotografiju svojih proizvoda uz nekoliko rečenica o onome što OPG proizvodi, odnosno nudi kupcima i prodaje. Važno je i napomenuti nudi li OPG mogućnost dostave ili kupci po proizvode moraju doći sami te ako dostavljaju, pojasniti način preuzimanja i plaćanja kupljene robe. Nakon zaprimljenog e-maila za dodatne informacije svakog OPG-ovca kontaktirat će vas naš djelatnik. “U teškim vremenima valja se držati zajedno i pomagati onima koji svojim radom doprinose održavaju vitalnih funkcija društva i ispunjavanju osnovnih potreba građana”, poruka je našeg Uredništva. I.Sl.
Možda ste propustili...

CIJENA STUDENTSKOG SMJEŠTAJA ZA TRAVANJ

Studenti neće morati platiti “čuvanje smještaja”

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA: SMANJUJE SE BROJ NOVOOBOLJELIH

Obolio policajac, propusnice mogu dobiti vlasnici vrtova i vikendica izvan prebivališta

DONACIJA OSJEČKE PIVOVARE

Lola Cola za medicinare KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STOŽER OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE

U Osijeku umrla i peta zaražena osoba, novih troje oboljelih

2

PREPORUKA GČ NOVI GRAD:

Sjenicu za sada nemojte koristiti

3

DVOJE NOVOOBOLJELIH U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

Anušić: U roku 48 sati otvaraju se vanjski dijelovi gradskih tržnica