Osijek
VREMENSKA PROGNOZA ZA SLJEDEĆIH OSAM DANA

Za vikend čak 17 stupnjeva, u utorak ujutro samo 0 °C
Objavljeno 27. ožujka, 2020.
Zimske su službe u Cestingu i Unikomu spremno odradile svoj posao posljednjih dana, no kako se čini prema vremenskoj prognozi, ralicama i posipačima sljedećih dana neće morati na teren.

Na području grada Osijeka prognostičari na svojim kartama ne vide snijeg u danima pred nama, čakga ne bi trebalo biti ni u dugoročnijoj perspektivi od osam dana, jer temperature zraka ići će na više.

Danas, petak, prognozirana je najviša dnevna temperatura 14 Celzijevih stupnjeva, a do nedjelje bi se tako svaki dan najviša dnevna temperatura penjala po stupanj više na termometru. U ponedjeljak bi trebalo biti 14 Celzijevih stupnjeva, no ponovno hladnije razdoblje čeka nas od idućeg utorka i srijede, kada su najavljene najviše temperature sedam, odnosno devet Celzijevih stupnjeva. Manja kiša i najviše deset Celzijevih stupnjeva tijekom dana čeka nas sljedećeg petka, nakon što prethodnog dana, u četvrtak, bude sunčano s maksimalnih 14 Celzijevih stupnjeva.

Tijekom sljedećeg tjedna valja imati na umu da će noćne temperature biti nešto iznad ništice, a u utorak do izlaska sunca nula Celzijevih stupnjeva. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike