Regija
JOSIP MILETIĆ OBRATIO SE NAŠIČANIMA

Najavljene poticajne mjere gospodarstvu
Objavljeno 25. ožujka, 2020.
NAŠICE - Nakon potvrde prvog slučaja osobe zaražene koronavirusom u Našicama, gradonačelnik Josip Miletić obratio se sugrađanima. Istaknuo je kako stožer Civilne zaštite Našica operativno funkcionira svakodnevno, surađuje i koordinira sa svim institucijama te sa susjednim općinama. Sve institucije su na raspolaganju, i ljudi ulažu velike napore da se zadrži povoljna epidemiološka situacija. Gradonačelnik je uputio apel građanima neka poštuju sve mjere kako bi službe i dalje mogle kvalitetno odrađivati sve zadatke koji su pred njima.

Istaknuo je i veliku organiziranost i angažiranost Opće županijske bolnice Našice i doma zdravlja te timova medicinskih stručnjaka koji su maksimalno spremni za ovu situaciju. U koordinaciji s gradskim društvom Crvenog križa Našice osigurano je svakodnevno dostavljanje namirnica starijim osobama.

Gospodarstvo u gradu funkcionira u smanjenom obliku zbog uvedenih mjera Nacionalnog stožera, no gradonačelnik je najavio uskoro i poticajne mjere kako bi se pomogla prebroditi gospodarska kriza.

- Zahvalio bih svim službama na području Našica koje brinu za sigurnost i zdravlje naših sugrađana. Zahvalio bih medicinskom osoblju, policiji, vatrogascima, Stožeru civilne zaštite, Crvenom križu, svim volonterima, gospodarstvenicima te svim ljudima koji svakodnevno idu na posao kako bi cijeli sustav funkcionirao - rekao je gradonačelnik i poručio sugrađanima neka budu odgovorni i ostanu kod kuće kako bi sačuvali zdravlje. M.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike