Osijek
U SLJEDEĆA TRI MJESECA

Vijećnici HDZ-a odrekli se naknade u korist KBC-a
Objavljeno 23. ožujka, 2020.
“Svjesni situacije u kojoj smo svi ugroženi epidemijom koronavirusa, osjećamo dužnost dati svoj doprinos zajednici kao odgovorna politička organizacija. Slijedom toga, donijeli smo odluku na razini Gradskog odbora HDZ-a Osijek da svi naši vijećnici u Gradskom vijeću Grada Osijeka, njih devetero, doniraju svoju naknadu u sljedeća tri mjeseca Kliničkom bolničkom centru Osijek za potrebe nabave medicinske opreme radi prevencije i liječenja od bolesti koje nastaju kao posljedica zaraze ovim virusom.

Na ovaj način želimo dodatno osvijestiti sve naše sugrađane o ozbiljnosti ugroze zbog ove epidemije i ujedno osigurati sva sredstava za što učinkovitije liječenje onih koji obole od bolesti izazvane korona virusom.

Također smo pozvali naše članove i simpatizere da se stave na raspolaganje Gradskom društvu Crvenog križa Osijek za sve aktivnosti koje se provode kako bi se osigurali svi uvjeti redovnog funkcioniranja svakodnevnog života najugroženijih skupina našeg društva.

Ujedno pozivamo sve organizirane skupine, udruge građana i političke stranke na zajedništvo i solidarnost u provođenju svih mjera koje znače zdravstvenu sigurnost starijih i bolesnih kako bi se spriječile sve neželjene posljedice koje nam donosi ova velika svjetska epidemija”, stoji u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a Osijek. I.A.
Možda ste propustili...

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike