Osijek
U SUBOTU 23, U NEDJELJU 7 STUPNJEVA

U nedjelju nas očekuje drastična promjena temperature
Objavljeno 19. ožujka, 2020.
Sudeći prema posljednjim vremenskim prognozama, u lijepom i iznadprosječno toplom vremenu za ovo doba godine uživat ćemo i tijekom predstojećeg vikenda, nakon čega, već u nedjelju, slijedi naglo i drastično zahlađenje praćeno kišom, a ponegdje i snijegom.

Takvi bi se vremenski uvjeti, prema posljednjim informacijama Državnog hidrometeorološkog zavoda, trebalo zadržati sve do sredine tjedna, moguće i duže, stoga valja iskoristiti toplinu i sunce koji su pred nama. U Osijeku i ostatku Slavonije i Baranje tako će se živa u termometru u subotu penjati do 23 Celzijeva stupnja, ponegdje uz slab vjetar koji nas, vjerujemo, neće omesti u uživanju u prirodi. Sukladno novonastaloj epidemiološkoj situaciji, boravak na svježem zraku i suncu svakako je poželjan i zdrav, ali pri tome ne smijemo zaboraviti na naputke Stožera civilne zaštite o zabrani većeg okupljanja (ne više od pet osoba). Šetnja u prirodi u manjem društvu, pazeći na razmak i higijenske standarde, ili pak vožnja biciklom, svakako će okrijepiti dušu i tijelo, stoga valja iskoristiti dane koji su pred nama.

S obzirom na okolnosti, onima koji imaju vlastito dvorište možda je najbolja solucija sunčanje uz kakvu dobru knjigu koja će vam bar nakratko pružiti odmak od svakodnevice. I.A.
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike