Osijek
POLICIJSKA UPRAVA OSJEČKO-BARANJSKA

Ne dolazite u policiju, zovite samo ako je hitno
Objavljeno 19. ožujka, 2020.

Policijska uprava osječko-baranjska pozvala je građane da ne dolaze u policiju, osim ako im nije nužno.


"Ovo je vrijeme kada se svi zajedno moramo ponašati odgovornije. Kako bi se smanjilo širenje koronavirusa i zaštitilo zdravlje svih nas, građana i policajaca, obavještavaju se građani da u sjedište Policijske uprave osječko-baranjske i u policijske postaje dolaze samo ako je njihova prisutnost nužna. Sve događaje građani mogu prijaviti preko telefona 192 i 112, aplikacije E-dojave ili preko e-maila osjecko-baranjska@policija.hr. Dežurni policijski službenici u najkraćem će roku odgovoriti na vaše pozive. Važno je da ne dolazite u naše prostore ako se prethodno niste javili telefonski i takvu uputu dobili od policijskih službenika", kažu iz policije.


Kako dalje dodaju, zahtjeve za izdavanje potvrda žrtvama kaznenih djela oštećene osobe mogu zatražiti e-mailom. Ostale osobe, osiguravajuća društva i odvjetnici, kao i osobe koje trebaju potvrde o prometnih nesrećama ili u druge svrhe, zahtjeve trebaju uz dokaz o plaćanju upravne pristojbe dostaviti redovitom poštom, a gotove potvrde dostavit će im se redovitom poštom. U situacijama kada građani ipak trebaju osobno doći u prostorije policije, pozivaju se da se pridržavaju mjera samozaštite, održavaju razmak u odnosu prema drugim osobama te da postupaju prema uputama policijskih službenika radi vlastite sigurnosti i radi sigurnosti drugih osoba. Policijska uprava osječko-baranjska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice - poručio je Zoran Kon, glasnogovornik osječko-baranjske policije.
Brojevi telefona svih policijskih postaja na području Policijske uprave osječko-baranjske i adrese elektroničke pošte mogu se pronaći na web-adresi policije. S.Lacić

Možda ste propustili...

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike