Osijek
U SUBOTU BROJNI DOGAĐAJI

Podjela doručaka i modni buvljak na tržnici
Objavljeno 28. studenog, 2019.
Glavna tržnica ove subote bit će mjesto brojnih događaja, kako prigodom Dana grada tako i na drugom modnom buvljaku "Na buvljaku kupi marku", koji je prošloga mjeseca oduševio brojne posjetitelje.

Događaji počinju već u 9 sati, pa će tako iznimno biti organiziran i Eko trg subotom, i to u okviru manifestacije Otvorena vrata grada. Na tržnici će se, naime, održati podjela zdravih doručaka od namirnica s osječke tržnice. Bit će to jabuka, jogurt, jaje i croissant, i to u papirnim ekovrećicama, a posjetiteljima će se podijeliti platnene ekovrećice u povodu obilježavanja Dana tržnice. Znajući dobro da je Eko trg omiljeno mjesto brojnih građana, svi oni pozivaju se da u subotu prijepodne provedu na glavnoj tržnici, gdje ne samo što će moći kušati ekološke proizvode nego se i dobro zabaviti.

Istovremeno, u "Sudskom prolazu" drugi će se put održati više nego odlično posjećen buvljak, koji će trajati od 9 do 12 sati. I dok je prošli put bilo raspoloživo 50, sad će ponuđačima odjeće biti raspoloživo 80 klupa. Buvljak je, pokazalo se to u listopadu, idealna prilika za razmjenu, prodaju, ali i povoljnu kupnju kvalitetne i očuvane odjeće, obuće i modnih dodataka. Dakako, ne izostaje ni druženje te promocije lokalnih proizvođača.

Podsjetimo, na prvome buvljaku, održanom prošloga mjeseca, tražila se klupa više, a tako je bilo i ovaj put. Brojni građani izvukli su svoju odjeću, obuću i modne dodatke iz svojih ormara i po pristupačnim cijenama ponudili ih posjetiteljima, koji su potpuno ispunili "Sudski prolaz". Organizatori se nadaju da će i ovaj put biti tako, jer će u ponudi ponovo biti očuvana i kvalitetna odjeća i obuća po vrlo povoljnim cijenama.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

Najčitanije iz rubrike