Regija
U SKLOPU PROJEKTA “INFORMATIKA ZA SVE”

Novo računalo za članove Prijateljstva
Objavljeno 19. studenog, 2019.
FERIČANCI - Članovima udruge Prijateljstvo iz Feričanaca uručeno je novo računalo za čiju je nabavu zaslužna suradnja Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama Prijateljstvo iz Feričanaca, Biciklističkog kluba Našice i Savjeta mladih općine Feričanci. Donacijama od 4. Feričanačke biciklijade koju je organizirala udruga Prijateljstvo u suradnji s BK Našice i turnira u odbojci na pijesku i boćanju koje je organizirala udruga Prijateljstvo i Savjet mladih općine Feričanci prikupljena su financijska sredstva za kupnju računala.

- To je nastavak projekta "Informatika za sve",a cilj je nabava deset novih računala - rekao je predsjednik udruge Prijateljstvo Alen Dado. Iste aktivnosti su dogovorene i za iduću godinu u kojoj se nadaju još boljem odazivu sudionika biciklijade i turnira. Ovo računalo pomoći će članovima udruge u edukativnim aktivnostima, jer osim zabave i druženja, ovdje se i uči, a često se organiziraju i sati pomoći u učenju.

Dodjeli računala nazočili su članovi Biciklističkog kluba Našice, Mario i Matej Firšt, te volonteri udruge Prijateljstvo Samir Panić i Antonio Benović. I.Ć.
Možda ste propustili...

VALPOVČANI NEZADOVOLJNI SEMAFORIMA ZA PJEŠAKE

Žele da dulje gori zeleno svjetlo

POVIJESNI DATUM ORAHOVAČKOG KRAJA

28. obljetnica akcije Papuk ‘91.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana