Regija
VRIJEDNA INVESTICIJA ZA RAZVOJ SPORTA

NK-u Sloga nove klupske prostorije
Objavljeno 4. studenog, 2019.
ZDENCI - NK Sloga Zdenci dobio je nove klupske prostorije i svlačionice. Novo zdanje, koje je najveći poklon Slogi za njezin 80. rođendan, otvorili su zamjenik župana VPŽ-a Darko Žužak, načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić, njegov zamjenik Jurica Kiris te predsjednik i kapetan NK-a Sloga Darko Čiš i Mario Duspara. Velikom broju nazočnih gledatelja te igračima prvi se obratio predsjednik Čiš.

- U 80. jubilarnoj godini svoga postojanja dobili smo ovo prekrasno zdanje zbog kojeg smo svi mi koji volimo Zdence, sport i nogomet, presretni znajući da će unaprijediti mnoge stvari na području naše općine. Migracije stanovništva na području Slavonije jako su velike, mladi odlaze s obiteljima, ali vjerujem da ćemo iz ovih novih prostora čuti još više uzvika male djece te će ovaj prostor sigurno živjeti i opravdati svoju gradnju. Svima koji su na bilo koji način sudjelovali u gradnji naših novih prostora od srca zahvaljujem uime svih nas koji smo danas u klubu, a i onih koji će u njemu u budućnosti biti - rekao je Čiš. Načelnik Tomislav Durmić naglasio je kako do konačnog rezultata nije bilo lako doći.

- Veliko mi je zadovoljstvo što konačno otvaramo nove prostorije našeg nogometnog kluba, to više što on slavi i svoj veliki jubilej od 80 godina postojanja. Investicija gradnje vrijedna je više od dva milijuna kuna, od Ministarstva regionalnog razvoja dobili smo 400 tisuća kuna, a sve ostalo pokrila je Općina. I evo, nakon više od godinu dana, zgrada je tu, svima, prije svega, iz NK-a Sloga zahvaljujem na strpljenju jer znam da nije bilo lako godinu dana igrati i domaće utakmice u gostima. Nadam se i vjerujem da će svi u ovom prostoru uživati i kako će Zdenci u budućnosti imati mnogo novih odličnih mladih sportaša - rekao je Durmić. Zamjenik župana Žužak čestitao je načelniku Durmiću i njegovom općinskom timu na ovom projektu.

- Prije svega moram zahvaliti i čestitati načelniku Tomislavu Durmiću i njegovu timu na ovom velikom i hvalevrijednom projektu. Kada pogledamo vrijednost tog projekta i količinu sredstava koje je uložila općina te to usporedimo sa izvornim sredstvima proračuna, onda svi ljubitelji sporta i svi Zdenčani moraju biti zahvalni i svjesni koliko je uloženo da bi se ovo sagradilo - zaključio je Žužak. V.G.
Možda ste propustili...

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

ŽUPANIJA LIDER PO IZDVAJANJU

Za obitelj i djecu 10 eura po stanovniku

Najčitanije iz rubrike