Osijek
NA PODJELI “PAKETA ŽIVOTA” STARICA UDARILA DIJETE

Čučak: Policija u buduće na svakoj podjeli!
Objavljeno 23. listopada, 2019.
Na podjeli "paketa života" u humanitarnoj udruzi "Rijeka ljubavi" prošloga četvrtka jedna je starica bez povoda udarila tuđe dijete.

Nakon nemilog događaja predsjednica udruge odlučila je: ne bude li policija na svakoj podjeli, podjele "paketa života" više neće biti!

- Kad je žena počela tući dijete, druga su djeca počela vrištati, jako su se uplašila.

Ostali su odrasli tražili da ostavi dijete na miru i iziđe, no nije htjela, bila je vrlo agresivna. Potom je došao otac djeteta i zaprijetio joj da će ju ubiti. Pozvali smo smo policiju, a što se nas tiče, ona više nema pravo doći u udrugu - ljutita je Štefica Čučak, predsjednica humanitarne udruge Rijeka ljubavi. Dodaje kako ovo nije prvi put da u dvorište Strossmayerove 68 prilikom podjele pozovu
policiju.

Iz Policijske uprave osječko-baranjske potvrdili su da su bili pozvani na podjelu i protekloga četvrtka.

- Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske bili su pozvani na podjelu hrane kako bi stanje sigurnosti ostalo povoljno, odnosno kako ne bi došlo do narušavanja javnog reda i mira - stoji u priopćenju PU osječko-baranjske. I ne samo to, već je, prema posljednjim informacijama kojima raspolaže predsjednica udruge, policija potvrdila da će od sada dolaziti na svaku podjelu "paketa života".

- Čula sam se osobno s načelnikom PU osječko-baranjske i rekao mi je da samo trebamo najaviti događaj dva dana ranije. To ćemo svakako učiniti kako bi se održao mir i kako se ne bi ponovila situacija kada je, ničim izazvana, žena udarila dijete - potvrđuje Štefica Čučak. M. Mihelić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike