Osijek
GASTRORADIONICA CHEFA PAŽANINA

Kako spriječiti bacanje hrane i uštedjeti?
Objavljeno 18. listopada, 2019.
Što napraviti s ostatcima od ručka te kako spriječiti bacanje hrane i uštedjeti? Odgovore na to dat će poznati hrvatski chef Ivan Pažanin u subotu, 19. listopada, u 10 sati na Glavnoj tržnici. Edukativna i informativna gastroradionica održat će se u sklopu projekta Grada Osijeka “Čist grad - naš ponOS”. A u prvoj u nizu radionica ovakvoga tipa, chef Pažanin će na primjeru hrane koja ostaje nakon pripreme obroka u restoranu pokazati za što se sve ostatci mogu iskoristiti. J.P.
Možda ste propustili...

STOŽERNA AKCIJA LIONS CLUBA OSIJEK

"Planule" krofne za pomoć Cenacolu

HVALEVRIJEDAN PROGRAM “OSNAŽENA”

Druženje - najveća pomoć korisnicima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FINALE ZIMSKIH SNIŽENJA

Odjeća, obuća i sportska oprema sniženi za 70 %

2

TKO GUBI PRAVO NA SOCIJALNU POMOĆ

Mjesečno manje i do 30-ak korisnika

3

“PAJINO” SLAVONSKO SIJELO

Već 50 godina čuvaju bogatu tradiciju folklora