Osijek
GASTRORADIONICA CHEFA PAŽANINA

Kako spriječiti bacanje hrane i uštedjeti?
Objavljeno 18. listopada, 2019.
Što napraviti s ostatcima od ručka te kako spriječiti bacanje hrane i uštedjeti? Odgovore na to dat će poznati hrvatski chef Ivan Pažanin u subotu, 19. listopada, u 10 sati na Glavnoj tržnici. Edukativna i informativna gastroradionica održat će se u sklopu projekta Grada Osijeka “Čist grad - naš ponOS”. A u prvoj u nizu radionica ovakvoga tipa, chef Pažanin će na primjeru hrane koja ostaje nakon pripreme obroka u restoranu pokazati za što se sve ostatci mogu iskoristiti. J.P.
Možda ste propustili...

OKRUGLI STOL U OSNOVNOJ ŠKOLI ANTUNA MIHANOVIĆA

Ne žele svi ravnatelji primati višak učitelja

RADOVI NA TRGU BANA JELAČIĆA NAKON TEKSTA U GLASU SLAVONIJE

Na omiljenom su igralištu napokon građevinci i bageri

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JOŠ JEDNA KLINIKA U KBC-U

U godini dana naprave četiri milijuna analiza

2

VELIKA STOPA BOLOVANJA U DJEČJEM VRTIĆU

Sindikat: “Neposlušni” su izloženi zlostavljanju

3

VRHUNAC VODENOG VALA U OSIJEKU OČEKUJE SE U NEDJELJU

U samo dva tjedna, Drava je narasla za gotovo četiri metra