Regija
U POVODU DJEČJEG TJEDNA U BELIŠĆU

Djeca traže: Odrasli, čujte nas!
Objavljeno 11. listopada, 2019.
BELIŠĆE - Društvo Naša djeca grada Belišća već tradicionalno se svake godine mnogobrojnim aktivnostima pridružuje obilježavanju Dječjeg tjedna, koji ove godine traje do nedjelje, 13. listopada, a obilježava i još jednu važnu obljetnicu – 30 godina Konvencije o pravima djeteta.

Moto ovogodišnjeg Dječjeg tjedna je “Ljubav djeci prije svega”, a u znaku toga u maloj vijećnici gradske uprave zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić primio je učenike 8.d razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće i predstavnice belišćanskog Društva Naša djeca na čelu s predsjednicom Andreom Fekete, koja je zahvalila Gradu na potpori, a dopredsjednica Društva Monika Đogaš predstavila je ovogodišnje aktivnosti Dječjeg tjedna te govorila o Međunarodnom danu djevojčica, koji se u Belišću obilježio prvi put interaktivnim predavanjem i radionicom.

Učenici su zamjeniku gradonačelnika iznijeli svoje prijedloge u svrhu povećanje kvalitete života djece i mladih u gradu Belišću, a uz zahvale na sugestijama, zamjenik gradonačelnika obećao je da će Belišće kao Grad prijatelj djece nastaviti djelovati na tom planu i nastojati se što više prilagoditi potrebama najmlađih sugrađana. Nakon toga u predvorju gradske uprave otvorena je izložba dječjih radova pod nazivom “Odrasli, čujte i nas!”. L.A.
Možda ste propustili...

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

Najčitanije iz rubrike