Osijek
POTICANJE MLADIH

Čepinska knjižnica Centra za kulturu osniva klub čitatelja mladih - KljučČ-ić
Objavljeno 5. listopada, 2019.
Čepinska knjižnica Centra za kulturu već izvjesno vrijeme okuplja građane različitih preokupacija i uzrasta oko raznolikih aktivnosti pa je to postalo, kaže ravnatelj Željko Mamić, središnje mjesto za okupljanje kulturnih i drugih događanja. Najnovija infomacija koja dolazi iz čepinske knjižnice je da se nagovještava osnivanje čitateljskog kluba mladih.

Naime, već postoji čitateljski klub KljučČ, kojem će se u istom prostoru Knjižnice pridružiti KljučČ-ić - čitateljski klub za mlade (teen book club).

- Potaknuti izvrsnim radom našeg čitateljskog kluba KljučČ, namjera nam je na isti način okupiti mlade oko knjige, čitanja, kulture, umjetnosti, druženja... Tijekom rujna prikupljamo ispunjene anketne upitnike, a u Mjesecu hrvatske knjige planiramo prvi inicijalni sastanak. Mladi će Klub samostalno voditi te će imati apsolutnu slobodu izbora i mogućnost predlaganja i kreiranja sadržaja koje oni žele, uz našu potporu kvalitetnim, pozitivnim i primjerenim prijedlozima - navode u Knjižnici, dodajući kako se dodatne informacije mogu dobiti u Knjižnici, gdje čekaju buduće mlade članove.

Potrebno je popuniti anketni letak i dostaviti ga u Knjižnicu kako bi se moglo dalje organizirati aktivnosti za osnivanje i pripremiti prvo okupljanje čitatelja. D. Pejić
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike