Regija
PODUZETNIČKI INFO U SKLOPU 54. VINKOVAČKIH JESENI

Poučili mlade poduzetnike kako do novca iz fondova EU
Objavljeno 14. rujna, 2019.
VINKOVCI - U sklopu 54. Vinkovačkih jeseni i u povodu otvorenja 5. Sajma gospodarstva, tradicijskih obrta i rukotvorina, održan je Poduzetnički INFO dan, koji su organizirali Tehnološki park Vinkovci, Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o. i Grad Vinkovci, a uz potporu HAMAG-BICRO-a. Svrha tog skupa je upoznavanje malih i srednjih poduzetnika s mogućnostima financiranja ulaganja iz nepovratnih potpora i financijskih instrumenata.

Pročelnik upravnog Odjela za gospodarstvo Hrvoje Niče predstavio je Program poticanja poduzetništva na području Vinkovaca, Ana Vajčner Bosak i Ines Ličina iz HAMAG-BICRO-a govorile se o financijskim instrumentima i ESIF jamstvima i zajmovima te jamstvima i zajmovima za poljoprivredu i ruralni razvoj, kako izbjeći najčešće pogreške u izradi projektne prijave, educirao je Gordan Ćuk iz HAMAG-BICRO-a, o nepovratnim potporama i mogućnostima financiranja za razvojno-istraživačke i inovativne projekte govorila je Josipa Živko, a Ivan Podrug, oboje iz Agencije, predstavio je pregled nacionalnih i međunarodnih projekata u kojima sudjeluje HAMAG-BICRO.

Na 5. Sajmu tradicijskih obrta i rukotvorina na Slavonskom sokaku, u 20 velikih i manjih kućica i na više od 30 štandova obrtnici će pokazati i prodavati svoje proizvode. M.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike