Osijek
14. SLAMA LAND ART FESTIVAL

Udruga Slama poziva volontere da pomognu u organizaciji festivala
Objavljeno 10. kolovoza, 2019.
Udruga Slama ove godine organizira 14. izdanje Slama Land Art Festivala - Radost življenja, koji za cilj ima okupljanje građana svih uzrasta koji pokazuju predispoziciju ili interes za bavljenjem umjetničkim aktivnostima u prirodi i to kroz međunarodnu suradnju u području kiparstva i land arta. Festival će se od ponedjeljka, 12., do nedjelje, 18. kolovoza, održati na lokaciji ‘’Kovačke livade’’, koje se nalaze na potezu između Osijeka i Bilja.

- Ako si i ti vedrog i znatiželjnog duha, voliš timski rad i imaš interesa za kreativnim izražavanjem, pridruži nam se jer svojim radom uvelike ćeš pomoći promoviranju umjetničkog stvaranja u skladu s prirodom. Ono što od tebe očekujemo jest otvorenost i spremnost na sve izazove, ali i ljepotu koju boravak u prirodi nudi. Potrebna nam je pomoć u organizaciji festivala, izradi skulptura od slame, pomoć u kuhinji i nadgledanju sajma i izložbe. Ono što mi tebi zauzvrat pružamo, jedinstveno je iskustvo rada i stvaranja u ugodnoj i kreativnoj atmosferi, sklapanje novih prijateljstava i bar na tjedan dana suživot u skladu s prirodom - pozivaju iz udruge Slama.

Svi zainteresirani za volontiranje prijaviti se mogu putem linka koji se nalazi na Facebook stranici ‘’Slama Land Art’’.

D. Miklić
Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

Najčitanije iz rubrike