Osijek
USPJESI GLAZBENE ŠKOLE

Oskar znanja za Iskru, Tina, Petru i Brunu
Objavljeno 17. lipnja, 2019.
U Glazbenoj školi Franje Kuhača priređena je prigodna svečanost na kojoj je prof. Sunčana Bašić, ravnateljica, dodijelila priznanja učenicima i njihovim nastavnicima za osvojene nagrade na regionalnom, državnom i međunarodnim natjecanjima, kao i ostalim nastavnicima i djelatnicima škole za sudjelovanje u projektima važnima za školu.

Nagrađeni s Odjela za solopjevanje su: nastavnica Vesna Coufal Jaić te njezini učenici Leonarda Kavedžić, Vlatka Kladarić i Fabijan Trbara. Nagrađeni puhači su nastavnik Mirko Hrženjak i učenici Leona Bijelić i Luciano Princip, nastavnica Tomislava Karačić Šoljić i učenica Maja Kos te nastavnik Mykhaylo Kraynyk i učenik Anđelo Vrdoljak, s korepetitorom Igorom Rončevićem. Priznanja su dobili i nastavnici i učenici s Odjela za gitaru i tamburu: nastavnik Mario Husnjak i učenik Borna Valentić, nastavnik Marko Rimac i učenica Marija Magdalena Purgar te nastavnik Domagoj Petrović i učenici Karlo Pančić i Petar Prpić. Nagrađeni za uspjehe na natjecanjima s Odjela za teorijske predmete su nastavnica Ana Dojkić i učenik Luka Jurak, nastavnica Valerija Fischbach i učenice Mihaela Vakanjac te Tirsa Habuda koja je dobila priznanje i za rezultat s natjecanja iz violine. Za sudjelovanje u projektima s istog odjela nagrađena je nastavnica Ivančica Hinek s učenicima Marinom Bulićem, Vanessom Kovačević i Lucijom Uglik. S Odjela za suvremeni ples nagrađene su nastavnice Nikoola Livančić i Martina Terzić. Za rezultate na natjecanjima nagrađene su učenice Petra Damjanović, Paula Horvat, Sofia Jaćimović, Nadia Kalafatić, Ana Karapetrić, Anamari Katić, Barbara Lončarić, Kiana Ljubojević, Zara Mašina, Nina Nikolić, Irina Nikšić, Iridej Palcer, Gita Rudež i Greta Vrabec, a za sudjelovanje u projektima Chiara Gmajnić, Tea Janson, Ena Josipović, Mia Kojić, Dora Kos i Teuta Muharemi.

S najbrojnijeg klavirskog odjela nagrađeni su nastavnica Grlica Alić i učenica Mina Ždinjak, nastavnica Stanka Džambić i učenica Emma Mitrović, nastavnica Ivana Glavočević i učenice Iskra Kujundžić i Lucija Pejić, nastavnica Andreja Gribl i učenica Patricija Sudar, nastavnica Mihaela Hoffmann i učenici Jan Plazibat i Ana Topalović, nastavnica Irma Knežić Galić i učenica Dora Pocrnić, nastavnica Mirta Masle i učenica Sara Svilar, nastavnica Sandra Mikulandra Tutavac i učenici Ruben Habuda i Nikola Varžić te nastavnica Sunčana Turk i učenici Nora Gašparović i Marko Iljovski. Nagrađeni gudači su nastavnica Josipa Erhardt i učenici Gustav Kujundžić, Mihael Šišić i Mia Štimac, s korepetitorom Vedranom Oršolićem, nastavnica Nensi Krupić i učenica Stella Jandrok te nastavnik Tomislav Hühn i učenici Ita Blašković i Alex Čapo te Iskra Matijanić, Tin Reba, Petra Sušić i Bruna Šestić, koji su kao kvartet za uspjeh na državnom natjecanju između svih natjecatelja, među kojima su bili i studenti, osvojili najveći broj bodova i tako će ponosno primiti Oskar znanja. Priznanje je dobio i njihov korepetitor Domagoj Maras. Nastavnici nagrađeni za sudjelovanje u projektima su Marinko Ergotić, Marcel Glavočević, Jasminka Pušić, Goranka Šenk i Andreja Vrekalić. Svečanost su svojim nastupom uljepšali učenici Marija Magdalena Purgar i Gustav Kujundžić. N.Vek.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike