Osijek
GODIŠNJA PLESNA PRODUKCIJA PS SHINE

Ovacije publike za oko 300 plesača
Objavljeno 10. lipnja, 2019.
Plesnu čaroliju proizveli su članovi Plesnog studija Shine na godišnjoj plesnoj produkciji 2018./2019., održanoj protekle nedjelje u dvorani Elektrotehničke i prometne škole Osijek. Više od 300 plesača s osamdesetak koreografija brojnoj je publici pokazalo što su sve postigli tijekom plesne sezone, a prema riječima predsjednice Udruge za promicanje kulture plesa PS Shine, Mire Sekereš, imali su što pokazati.

- Plesne su produkcije izvedene u dva dijela večeri, u 17 i 20 sati, i za obje se tražila stolica više. Drago nam je što su mogli biti i nagrađeni najbolji, pa je tako proglašena najbolja asistentica - Klara Matić, a pehar za najbolju plesačicu u plesnoj sezoni 2018./2019. dobila je Karla Mitrović. Za izniman trud, kreativnost i stvaralaštvo nagrađena je Maja Zec, a za najbolju koreografiju u sezoni Sara Vargović. Drago mi je što je publika prepoznala ljepotu koreografije Showman, koju je otplesalo pet djevojčica, viceprvakinja Hrvatske, uz Suzanu Žuljević i mene kao koreografe - pojasnila je Sekereš. Inače, uz spomenute koreografe tu su još i Tin Majdandžić, Aleksandra Bolmanović, Hana Ahmeti, Nera Ivković i Marija Križanac, koje su također dale sve od sebe da prošlogodišnja plesna sezona postigne odlične rezultate te da kroz Plesni studio Shine prodefiliraju brojni mali i veliki plesači, koji su krunu svoga godišnjega rada pokazali ovoga vikenda.

Da je riječ o vrlo složenoj produkciji pokazuje i to da su tehnika i oprema stigle u dvama kamionima, a korišteno je više od 320 kostima. Program su pomogli i volonteri Društva Naša djeca. M. Mihelić
Najčitanije iz rubrike