Osijek
REDOVNA SKUPŠTINA GRADSKE LIGE PROTIV RAKA

Rad na prevenciji i dalje na prvom mjestu
Objavljeno 8. lipnja, 2019.
Gradska liga protiv raka Osijek održala je u četvrtak, 6. lipnja, redovitu izvještajnu skupštinu na kojoj su usvojena financijska i druga izvješća za proteklu godinu, kao i plan rada za tekuću, 2019. godinu.

- Bila je to redovita skupština na kojoj smo rekapitulirali naše uobičajene aktivnosti. Radili smo, kao i sve ove godine, na upozorenjima o prevenciji, surađivali s klubovima osoba liječenih od raka, našim partnerima - Domom zdravlja, Zavodom za javno zdravstvo, KBC-om... Usvojili smo plan rada za 2019. godinu koji se bitno ne razlikuje od prošlogodišnjeg. Uglavnom, imamo uobičajeni program aktivnosti koji se provodi iz godine u godinu, ali uvijek nastojimo podići razinu kvalitete naših usluga i aktivnosti koliko nam to dopuštaju financije - rekao nam je predsjednik Gradske lige protiv raka, dr. sc. Neđeljko Knežević.

Aktivnosti Gradske lige protiv raka u posljednjih 50-ak godina postigle su iznimne rezultate, a sličan smjer djelovanja, doznajemo, zadržat će i novo čelništvo. Uspjeh rada Lige potvrđuje i činjenica kako je u Osječko-baranjskoj županiji najmanji broj novih slučajeva obolijevanja, što je direktan rezultat kvalitetnih preventivnih aktivnosti. Brojke govore kako su na našem području najzastupljeniji karcinomi pluća, dojke, želuca, maternice, debelog crijeva i prostate. Iz Gradske lige protiv raka naglašavaju kako se samo ozbiljnim promjenama načina života i reagiranjem na rane simptome mogu spriječiti fatalni ishodi. I. Alilović
Sam quam qui dolore lam earibus dandis et esto dolupta illecta sum am eost, si blaborerit mi, si volecup
Možda ste propustili...

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike