Osijek
GODIŠNJA PRODUKCIJA BALETNOG STUDIJA DJEČJEG KAZALIŠTA

Balerine plešu na Čajkovskog i Lady Gagu
Objavljeno 7. lipnja, 2019.
Baletni studio Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića održat će premijernu izvedbu svoje Godišnje produkcije. Male balerine plešu u subotu, 8. lipnja, u 18 sati, a reprizna je izvedba na rasporedu u nedjelju, 9. lipnja, u 10.30. Koreografije su osmislile voditeljica studija Maja Huber i asistentica Ana Marija Lendić, koje potpisuju i izbor glazbe i kostima, a za oblikovanje je rasvjete bio zadužen Igor Elek.

Balerine će osim na glazbu Čajkovskog, Straussa, Chopina i drugih klasika plesati i na obrade suvremenih skladbi, kao što su Say something, Shallow ili Don‘t stop me now. U produkciji sudjeluje pedesetak polaznica, koje disciplinirano i uporno njeguju ljubav prema plesu kroz klasični balet, ali i suvremene elemente.

- Kretanje u plesu čini jedinstvenu cjelinu, u koju je uključeno sve što imamo i sve ono što jesmo. Tijelo kao instrument izražavanja u službi je primarne i jedine čovjekove komunikacije u kojoj je nemoguće lagati. Tijelo nikada ne laže. Tijelo otkriva ono što ponekad riječju pokušavamo skriti - ističe voditeljica Maja Huber, pozivajući Osječane da im se pridruže ove subote i nedjelje u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića i pogledaju kako balerine pokretom čuvaju kazališnu i plesnu
kulturu.

Ulaznice po cijeni od deset kuna možete kupiti na kazališnoj blagajni ili rezervirati mailom na e-mail adresi marketing@djecje-kazaliste.hr i na telefonskom broju 501-485. N.Vek.
Možda ste propustili...

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike