Regija
3. SAJAM ANTIKVITETA I KOLEKCIONARSTVA

Najtraženije stare knjige
i posuđe, nakit i slike
Objavljeno 19. svibnja, 2019.
VINKOVCI

U organizaciji vinkovačkog Kluba kolekcionara Valens održan je treći Sajam antikviteta i kolekcionarstva, koji je, kao i prethodna dva, dokazao veliko zanimanje građana za ovakvu manifestaciju.

Na štandovima su se mogle pronaći vrijedne i manje vrijedne starine poput satova, posuđa, nakita, časopisa i stripova, umjetničkih slika.... Ono što se najviše tražilo su, kažu izlagači, knjige i posuđe, iako je posjetiteljima bio zanimljiv i nakit te slike. Kako nam je rekao Tomislav Mihaljević, predsjednik Kluba kolekcionara i numizmatičar, u planu je jednoga dana Sajam proširiti budući da pješačka zona postaje sve tješnja te u nju ne stanu brojni zainteresirani prodavači i posjetitelji.

Grad Vinkovci je tako dobio još jedan događaj koji bi vrlo brzo mogao prerasti u tradiciju. Ni ovaj put Sajam nije razočarao, a vrlo često se među štandovima moglo čuti pitanje posjetitelja kada će biti održan sljedeći. Kako smo već pisali, planira se da se Sajam održava jednom mjesečno, ili više puta, jer je velik broj kolekcionira koji žele prikazati svoje vrijedne, godinama skupljane i čuvane predmete.

Na trećem Sajmu antikviteta i kolekcionarstva bilo je tridesetak izlagača, no da je bilo više prostora, zasigurno bi ih moglo biti i dvostruko više.
M. Kokaj
Možda ste propustili...

NADBISKUPIJSKA I FAKULTETSKA KNJIŽNICA

Simpozij Akvinski

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

Najčitanije iz rubrike