Osijek
MUZEJ LIKOVNIH UMJETNOST

Nove dječje radionice: Proljeće u Muzeju
Objavljeno 18. travnja, 2019.
Dječja kreativnost nema granica, a to najbolje znaju kreativni i inovativni djelatnici u osječkom Muzeju likovnih umjetnosti. Nakon iznimne uspješnosti i velikoga interesa za radionice Zima u Muzeju i Ljetni atelje, ove godine po prvi put kreću s radionicama na temu Proljeće u Muzeju.

Tijekom radionica razvija se dječja mašta, stvaralaštvo i kreativnost putem različitih crtačkih i slikarskih tehnika, kroz aktualni postav Kolekcije Vugrinec, na kojem će se polaznici upoznavati s različitim djelima poznatih umjetnika, remek-djelima iz ove vrijedne privatne kolekcije.

Radionice će se održavati u tjednu proljetnih praznika, od 23. do 26. travnja, u vremenu od 10 do12 sati. Kroz tri dana radionica mališane će svijetom umjetnosti voditi muzejske pedagoginje Kristina Delalić Vetengl i Josipa Stojanović.

Muzej likovnih umjetnosti poziva djecu osnovnoškolske dobi da se prijave na radionice. Broj mjesta je ograničen, pa rezervirajte mjesto za svoje mališane na vrijeme. Prijave i kontakt: muzejski.pedagog@mlu.hr ili na broj telefona 091/221-3586. N.Vek.
Možda ste propustili...

RAVNATELJICA DJEČJEG VRTIĆA ODGOVORILA OSJEČKOM HDZ-U

Službeni rezultati upisa u vrtiće 7. lipnja

FESTIVAL POVIJESTI KLIOFEST NA FFOS-U

Suradnja 2 odsjeka o temi 1960-ih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKI MATURANTI PRIMJER SVIM HRVATSKIM MATURANTIMA

Norijada bez intervencije
policije, nereda i brašna

2

OSIJEK POSTAO ŠOPING-ODREDIŠTE

Iz Srbije dolaze po bijelu
tehniku, a iz BiH po odjeću

3

KOLUMBARIJ

Kaseta za šest urni 8100 kuna

oglas