Osijek
“RIJEKA LJUBAVI” POMAŽE I U OŽUJKU

Podjela paketa i dječje frizure uz pjesmu
Objavljeno 16. ožujka, 2019.
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” u utorak (19. ožujka) započinje s podjelom “paketa života” za mjesec ožujak. Podjela počinje u 10 i traje do 13 sati te će se dijeliti svaki sljedeći radni dan, uz stanku od 12 do 12.30 sati. Paketi, ukupne vrijednosti 315 kuna, sadržavaju 17 proizvoda i u sklopu su projekta OP FEAD faza 2 “Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći”.

Uz projekt, također tu su i brojni donatori koji već tradicionalno sudjeluju u pružanju humanitarne pomoći potrebitima i to preko humanitarne udruge “Rijeka ljubavi”. Tako će, uz “pakete života” biti dodano još četiri proizvoda. Razveselit će to posebno djecu koja će dobiti paketiće široke lepeze proizvoda, poput čipsa, hrenovki, čokolada, jabuka i naranči. Onima koji dođu na podjelu, točnije njihovim najmlađima, Udruga priprema posebno iznenađenje. Naime, frizerka Mirela okupljenim će mališanima praviti frizure po želji, dakako, potpuno besplatno, a HOPGD “Zrinski” ovaj će događaj uveličati s desetak pjesama.

Uz to, istovremeno s podjelom, pakete će dobiti i stari, bolesni i nepokretni korisnici, kojima će Udruga organizirati prijevoz paketa. Ma. M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike