Osijek
DOG WASH PRESTAO S RADOM

Zatvorene obje praonice za pse, Traže se novi vlasnici
Objavljeno 12. ožujka, 2019.
Obavijest o nemogućnosti daljnjeg obavljanja posla u dvjema praonicama za pse koja se ovih dana proširila na društvenim mrežama neugodno je iznenadila one koji su u posljednje tri godine običavali ondje prati svoje kućne ljubimce. Podsjetimo, za prosječno 30-ak kuna psi su se mogli okupati, šamponirati i osušiti, a grijani je prostor i za hladnijih mjeseci osiguravao da se psići ondje osjećaju ugodno. Tako je poduzetnička ideja bračnog para Huis od otvorenja krajem 2015. godine privukla brojne vlasnike pasa, pa je čak dobila i priznanje Osječko-baranjske županije.

"Još je jedna dobra stvar otišla pod ključ", prokomentirao je sugrađanin podijelivši objavu da vlasnici traže nekoga tko je zainteresiran za kupnju oba Dog Washa – onog u Kirovoj ulici te na Sjenjaku.

Međutim, čini se da priča tu ipak ne staje. Kako doznajemo od vlasnika Marija Huisa, nije isključeno da će se i nadalje ondje kupati četveronožni ljubimci. Naime, kaže kako je dosta zainteresiranih za kupnju tog uhodanog posla, no više od toga zasad nam nije želio otkriti.

Neslužbeno doznajemo da su istovjetne praonice trebale biti otvorene na još dvjema lokacijama, ali su vlasnici od toga odustali. Bilo je ponuda da praonice premjeste u druge gradove, što također nisu željeli. Nije isključeno da će, ne pronađu li se novi, aktualni vlasnici ipak otvoriti vrata praonica.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

Najčitanije iz rubrike